Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΑΚΤΙΝΟΑΠΟΙΚΟΝΙΣΗ EXPRESS - ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Ι. & ΣΙΑ ΕΕ
Κατηγορία : ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ - ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΕΣ
Διεύθυνση : ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 196
TK : 17675
Περιοχή : ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 210 9597112 - 11 -10717 ΚΙΝ. 6937308586
Fax : 210 9597111
E-mail : info@aktinoapikonisi.gr
Web Site : http://aktinoapikonisi.gr

Περιγραφή:
ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΤΤΙΚΗΣ

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ, ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Αποτελούμε την πλέον εξελιγμένη εταιρεία στο χώρο της κατ’ οίκον περίθαλψης, διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Με την άδεια του Ιατρικού Συλλόγου και ακολουθώντας πιστά τους κανόνες ακτινοπροστασίας, σύμφωνα με την Ε.Ε.Α.Ε., προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απεικονιστικής Ιατρικής κατ οίκον, όπως ψηφιοποιημένες & ψηφιακές Ακτινογραφίες, Υπερήχους σώματος, έγχρωμο Υπέρηχο αγγείων (Triplex).

Γνωρίζοντας, πως η συγκεκριμένη παροχή δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά λύση επιβεβλημένης ανάγκης, το έμπειρο και ειδικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, με τις πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες μας, είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου, με μοναδικό σκοπό την άμεση ανταπόκριση στην κλήση σας.

Η παράδοση της εξέτασης, φιλμ διαστάσεων 35 x 43 cm (μεγάλη διάσταση - πραγματική εικόνα), cd με την dicom μορφή της εξέτασης καθώς και η γνωμάτευση του Ιατρού Ακτινολόγου, γίνεται εντός 20 λεπτών (μέσος χρόνος παράδοσης).

Κατόπιν εφόσον ζητηθεί και συμφωνηθεί αρμοδίως με τον συστήσαντα Ιατρό, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων με ηλεκτρονική ταχυδρόμηση (e-mail).

Η υπηρεσία μας απευθύνεται κυρίως σε ηλικιωμένους, σε μη περιπατητικούς ασθενείς, σε άτομα με αναπηρίες, σε επείγοντα περιστατικά με αδυναμία μετακίνησης, καθώς και σε ασθενείς που χρειάζονται προεγχειρητικό / μετεγχειρητικό έλεγχο, σε ανοϊκούς ασθενείς και άτομα με Alzheimer.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλο το νομό Αττικής, την Μύκονο, την Κέρκυρα και σύντομα και στον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο.

Με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, βρισκόμαστε πάντα κοντά σας, με μοναδικό σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση, στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού σας.









request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner