Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΛΙΑΝΟΥ Α. - ΓΙΑΣΣΑΡΗΣ Α. ΟΕ (ΚΙΝΗΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ)
Κατηγορία : ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
Διεύθυνση : ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ 62
TK : 14121
Περιοχή : ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 210 2711185 ΚΙΝ. 6972147456
Fax :
E-mail :
Web Site : http://kinisikaitherapia.gr

Περιγραφή:
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Η Φυσικοθεραπεία είναι μια ειδικότητα και ένα επάγγελμα υγείας που έχει ως στόχο την εξέλιξη, την διατήρηση και την επαναφορά στο μέγιστο της λειτουργικής ικανότητας του ανθρωπίνου οργανισμού καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Πέραν της μείωσης του πόνου και των διαφόρων συμπτωμάτων βοηθά στην αποκατάσταση ,στην φυσιολογική λειτουργία του σώματος,αλλά και την πρόληψη σε προβλήματα που προκύπτουν από ασθένεια, τραυματισμούς ή και από τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Η Φυσικοθεραπεία βασίζεται στην λεπτομερή κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του οργανισμού, της στάσης, της ισορροπίας ,της ανατομίας ,της κίνησης του σώματος,της παθολογίας των ασθενειών, των τραυματισμών και τη διαδικασία επούλωσης τους.Χρησιμοποιώντας το ιστορικό του πάσχοντα,τα αποτελέσματα των εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων, την φυσική εξέταση δια μέσω του κλινικού συλλογισμού μπορούμε να καταλήξουμε σε μια διάγνωση και να ορίσουμε ένα πλάνο θεραπείας και αποκατάστασης!

Η Φυσικοθεραπεία έχει πολλές ειδικότητες και πεδία δράσης συμπεριλαμβανομένων των καρδιοπνευμονικών προβλημάτων, νευρολογικών, μυοσκελετικών παθήσεων και απευθύνεται σε όλες τις ομάδες ατόμων και όλες τις ηλικίες!

Η σύγχρονη εξειδικευμένη γνώση μαζί με την βοήθεια της τεχνολογίας και την εμπειρία πάνω στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων μας κάνει να μπορούμε να προχωρήσουμε στην βελτίωση,την πρόληψη,τη διάγνωση και την αποκατάσταση μέσα από ένα πλάνο θεραπείας με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.




Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner