Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
EyE Care - ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΟΠΤΙΚΑ
Κατηγορία : ΟΠΤΙΚΟΙ - ΟΠΤΟΜΕΤΡΗΤΕΣ
Διεύθυνση : ΓΙΑΝΝΑΡΗ 16
TK : 10445
Περιοχή : ΑΘΗΝΑ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 210 8312375
Fax :
E-mail : eyecare_zontanou@yahoo.com
Web Site : http://iatrio.gr/EyECare

Περιγραφή:
ΟΠΤΙΚΟΣ - ΟΠΤΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ξεκινήσαμε το Μάιο του 2007 με σκοπό να αλλάξουμε τα δεδομένα στο χώρο των οπτικών, με φρέσκο αέρα, νεανική διάθεση, τεχνογνωσία και επαγγελματική υπευθυνότητα, με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη.
Ονομάζομαι Αγγελική Ζωντανού και είμαι απόφοιτος του τμήματος Οπτικής και Οπτομετρίας του ΤΕΙ Αθηνών. Στόχος μου, όπως και των συνεργατών μου, δεν είναι να σας προτείνουμε σκελετούς, φακούς ή κρύσταλλα αλλά να προσφέρουμε σε όλους όραση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν μας ενδιαφέρει να έχουμε πολλούς πελάτες, ευελπιστούμε στο να έχουμε πολλούς φίλους. Φίλους που γνωριστήκαμε και αναπτύξαμε μια μοναδική σχέση βοηθώντας τους να βλέπουν το κόσμο καλύτερα.
Στο κατάστημά μας χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα προϊόντα οφθαλμικών φακών σε συνδυασμό με μοντέρνους και λειτουργικούς σκελετούς οράσεως, επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα αισθητικά και λειτουργικά για τον καθένα σας ξεχωριστά.
Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στο ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει τις δικές του καθημερινές ανάγκες. Γι’ αυτό και για μας η επικοινωνία μαζί σας είναι πρωτίστης σημασίας.

Με εκτίμηση,
Αγγελική Ζωντανού






περισσότερες πληροφορίες περισσότερες πληροφορίες
request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner