Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ONLY BEAUTY ΓΡΑΝΑ - ΨΕΓΙΑΝΝΑΚΗ
Κατηγορία : ΠΟΔΟΛΟΓΟΙ
Διεύθυνση : ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΕΙΚΟΥ 42
TK : 11147
Περιοχή : ΓΑΛΑΤΣΙ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 210 2925541 - 210 2223613
Fax :
E-mail : info@onlybeauty.gr
Web Site : http://onlybeauty.gr

Περιγραφή:
ΠΟΔΟΛΟΓΟΣ - ΠΟΔΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Στο Studio Αισθητικής Only Beauty, η φιλοσοφία μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ομορφιάς, υγείας και ευεξίας σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον…

Από την αρχή της λειτουργίας μας έχουμε μοναδικό στόχο την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, τη συνεχή ενημέρωση κι εξέλιξη των θεραπειών και των μηχανημάτων μας και τη σωστή κατάρτιση του προσωπικού μας.

Εδώ δεν υπάρχουν πακέτα και προγράμματα! Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου, φτιάχνουμε τους προσωπικούς συνδυασμούς θεραπειών και μηχανημάτων που είναι απαραίτητα για να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα γρήγορα και οικονομικά.

Χαλαρώνουμε, αποφορτίζουμε το μυαλό, αποβάλλουμε το άγχος και το stress, έτσι ώστε να απελευθερωθεί ο οργανισμός και να γυρίσει στην ομαλή λειτουργία του.

Το Studio Αισθητικής Only Beauty είναι το μοναδικό πλήρως εξειδικευμένο κι εξοπλισμένο ινστιτούτο ομορφιάς της περιοχής, για γυναίκες και άντρες .

Συνεχώς εξελίσσεται, γι’αυτό και ανακαινίστηκε, μεγάλωσε και άνοιξε τις πόρτες του έχοντας κι ένα καινούργιο χώρο στο 2ο όροφο.

Στο νέο χώρο στο 2ο όροφο υπάρχουν όλες οι τελευταίες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα όπως μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις, λιποδιάλυση με υπερήχους, φωτόλυση (αποτρίχωση με παλμικό φως), μικροδερμοανάπλαση με peeling με μικροκρυστάλλους κ.α.

Παράλληλα στο πλήρως ανακαινισμένο και διαφορετικό χώρο του ισογείου λειτουργεί το τμήμα περιποίησης των νυχιών με εξειδίκευση στο βιολογικό μόνιμο μανικιούρ, πεντικιούρ, μόνιμο μακιγιάζ κι επίσης θα βρείτε επαγγελματικά καλλυντικά περιποίησης προσώπου σώματος και μακιγιάζ κ.α.

Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά…….





request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner