Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Κατηγορία : ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ
Διεύθυνση : ΚΑΡΠΑΘΟΥ 17, ΜΑΝΔΡΑΚΙ
TK : 85100
Περιοχή : ΡΟΔΟΣ
Νομός : ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Τηλέφωνο : 22410 35060 ΚΙΝ. 6940717171
Fax :
E-mail : d.melissas@yahoo.gr
Web Site : http://www.akoustika-dwdekanisou.gr/

Περιγραφή:
ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ

Η εταιρεία Ακουστικά Δωδεκανήσου Μελισσάς Δημήτριος δραστηριοποιείται στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας με έδρα το νησί της Ρόδου, εξυπηρετώντας ολόκληρο το νομό Δωδεκανήσου.

Με γνώση, συνέπεια και επαγγελματισμό προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αποτελεσματικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα απώλειας ακοής.

Στον χώρο μας στο κέντρο της πόλης της Ρόδου θα βρείτε ακουστικά βαρηκοΐας καθώς και ειδικές συσκευές για κάθε χρήση όπως ειδικές συσκευές τηλεφώνου για βαρήκοους, κινητά, σταθερά, ασύρματα και ξυπνητήρια που μπορούν να δώσουν λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Σήμερα, η βαρηκοΐα θεωρείται η τρίτη σε συχνότητα χρόνια πάθηση.

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι το 10% του πληθυσμού παγκοσμίως παρουσιάζει μια μικρή ή μεγάλη απώλεια ακοής ποικίλης αιτιολογίας. Συγκεκριμένα, το 40% των ατόμων άνω των 60 και το 10% των ατόμων ηλικίας 21-60 και το 5% των παιδιών ηλικίας έως 20 ετών έχουν μειωμένη ακουστική ικανότητα.

Επικοινωνήστε σήμερα με την εταιρεία Ακουστικά Δωδεκανήσου στη Ρόδο και κλείστε ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού. Δεκτά όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.



request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner