Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΜΠΑΛΤΟΥΜΑ ΒΕΤΤΑ ΕΠΕ
Κατηγορία : ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
Διεύθυνση : ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 97
TK : 54633
Περιοχή : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νομός : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο : 2310 285013
Fax :
E-mail : kliniki_baltouma@yahoo.gr
Web Site : http://klinikibaltouma.gr

Περιγραφή:
Η ιδιωτική νευρολογική κλινική ΒΕΤΤΑ ΜΠΑΛΤΟΥΜΑ Ε.Π.Ε., βρίσκεται στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης και στελεχώνεται από έμπειρους επαγγελματίες νευρολόγους. Από το 1981 λειτουργεί με γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, και ειδικότερα στα μέλη της κοινωνίας μας με Νευρολογικά νοσήματα και καλύπτει τον ευρύτερο χώρο της Θεσσαλονίκης και παράλληλα όλης της Ελλάδας.

Η κλινική με το πέρασμα του χρόνου εξελίχθηκε σ’ ένα αμιγώς νευρολογικό κέντρο με δυνατότητα νοσηλείας όλων των νευρολογικών περιστατικών. Παρέχουμε υπηρεσίες νοσηλείας και φροντίδας σε άτομα (αυτοεξυπηρετούμενα και μη), τα οποία μπορεί να πάσχουν από ένα ευρύ φάσμα παθήσεων: Αγγειακή συνδρομή εγκεφάλου, νευροεκφυλιστικά νοσήματα, πρώτα στάδια εκφυλιστικής νόσου (Alzheimer - Γεροντική άνοια) μέχρι ασθενείς με πλήρη έλλειψη κινητικότητας και νοητικής διαύγειας (σε πλήρη κατάκλιση).

Η κλινική είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και απευθύνεται σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα με σκοπό να εξασφαλίσει υψηλού επιπέδου ποιότητα στην περίθαλψη τους.



request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner