Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΑΛΑΤΟΣΠΗΛΑΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Κατηγορία : ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Διεύθυνση : ΝΕΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 85 & ΑΝΘΕΩΝ (ΕΝΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ CITY PLAZA, ΙΣΟΓΕΙΟ 215)
TK : 16674
Περιοχή : ΓΛΥΦΑΔΑ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 210 9642542 - 210 9642550
Fax : 210 9642550
E-mail : saltcaveofglyfada@gmail.com
Web Site : http://glyfadasaltcave.com.gr

Περιγραφή:
Το Αλατοσπήλαιο Γλυφάδας αποτελεί ένα σύγχρονων προδιαγραφών σπήλαιο άλατος που προσφέρει στον οργανισμό μας τις ιαματικές & ευεργετικές ιδιότητες της Αλατοθεραπείας!
Τοίχοι και οροφή είναι καλυμμένα με ορυκτό αλάτι....λίθοι στη φυσική τους μορφή , ακατέργαστοι και βγαλμένοι από αλατωρυχεία του Κασμίρ και Πολωνίας , 350 περίπου και μέτρων κάτω από την γη, δίνουν την αίσθηση απόλυτης ηρεμίας αλλά και αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος!
Το θερμαινόμενο δάπεδο με πολωνικό ορυκτό αλάτι (70%) αλλά και θαλάσσιο αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα (30%) σε συνδυασμό με τον ειδικό κλιματισμό αλατωρυχείου και τους 2 φυσικούς ιονιστές - salina και καταρράκτη (50%-60% υγρασία)- δημιουργεί στο χώρο το ευεργετικό για τον άνθρωπο μικροκλίμα!
Πώς εξηγείται αυτό; Πολύ απλά!
Ο αέρας εντός του σπηλαίου είναι εμπλουτισμένος με ιχνοστοιχεία αλατιού ( ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο, νάτριο, ιώδιο κ.α. 84 στο σύνολο). Στοιχεία που ο οργανισμός μας απορροφά με φυσικό τρόπο μέσω της αναπνοής και των πόρων του δέρματος με αποτέλεσμα την πλήρη χαλάρωση και ενίσχυση της καλής υγείας για θωράκιση του οργανισμού από ιώσεις, εξισορρόπηση ανοσοποιητικού, αλλά και σε διάφορες παθήσεις, όπως αναπνευστικές λοιμώξεις, καρδιαγγειακά νοσήματα, υποθυρεοειδισμό, δερματοπάθειες- Αντιγήρανση, αντιμετώπιση παχυσαρκίας και διαταραχές νευρικού & σκελετικού συστήματος επισκέπτοντας το αλατοσπήλαιο συστηματικά!
45’ Λεπτά Κύκλου Αναζωογόνησης ( Αλατοθεραπεία , Μουσικοθεραπεία και Χρωματοθεραπεία ..με τα ρούχα σας!) = 4 μέρες έκθεσης σε καθαρή θαλάσσια αύρα!

(Χρήση Halogenerator , νεφελοποιητής ψεκασμού φυσικού θαλασσινού ορού, τελευταίας τεχνολογίας = 4,5 μέρες έκθεσης σε καθαρή θαλάσσια αύρα- Αυξάνει την ένταση των ιχνοστοιχείων)

Στην απόλυτη «σπηλιά» βαθιάς χαλάρωσης, ενδυνάμωσης σώματος και πνεύματος με φυσικό πραγματοποιούνται θεραπευτικά μασάζ όπως Σιάτσου- μασάζ σώματος (Shiatsu massage), Ρεφλεξολογία (Reflexology) - κάτω άκρα, Ταϋλανδέζικό-μασάζ σώματος (Thai massage), Rejuvance – μασάζ κεφαλής, αυχένα, προσώπου – φυσικό lifting-, Reiki – Ενεργειακή Θεραπεία – Chakras, Διαχείριση Άγχους / Stress Control, Yoga (Vinyasa).
Με τις εναλλακτικές θεραπείες μέσα στο αλατοσπήλαιο έχουμε διπλό όφελος για τον οργανισμό μας και γρήγορη επίτευξη θεραπείας μαζί με Αλατοθεραπεία.

Χρήση χώρου για σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών, εταιρικές συναντήσεις- meeting-seminars, ομαδικές συνεδρίες υπηρεσιών,διαλογισμού & αποκλειστική χρήση από αθλητικούς συλλόγους,ψυχολόγους,ψυχοθεραπευτές,δραματοθεραπευτές,ομοιοπαθητικούς,φυσιοθεραπευτές & λογοθεραπευτές.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ :
Δεν μπορούν να εισέλθουν στο Αλατοσπήλαιο άτομα με :
• Αλλεργία στο ιώδιο
• Νεφρική ανεπάρκεια
• Χημειοθεραπεία (κατά την διάρκεια)
• Πυρετό


Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή : 09:00 - 21:00
Σάββατο 09.00 -17.00 &
Κυριακή κατόπιν ραντεβού

Συνεδρίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού
καθημερινά 09:00 - 18:00














request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner