Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Κατηγορία : ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ
Διεύθυνση : 17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 16, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ
TK : 54352
Περιοχή : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νομός : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο : 2310 944949 ΚΙΝ. 6932907696
Fax :
E-mail : pathan@otenet.gr
Web Site : http://omoiotherapeia.gr

Περιγραφή:
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ

Ιατρός Ιστοπαθολόγος, Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, με πολυετή κλινική και ακαδημαϊκή προϋπηρεσία στο ΕΣΥ, στο ελεύθερο ιατρικό επάγγελμα και σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, μετεκπαιδευμένος στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Nuffield και Radcliffe Οξφόρδης, Μ. Βρετανία.
Κάτοχος Διπλώματος (DIHom) και Μεταπτυχιακού Διπλώματος (HMD) Ομοιοπαθητικής Ιατρικής στη Μ. Βρετανία και του ανωτάτου κρατικά αναγνωρισμένου στη Μ. Βρετανία τίτλου Ομοιοπαθητικής MFHom (Member of Faculty of Homoeopathy). Μέλος της Διεθνούς LIGA Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, και με πολυετή μετεκπαίδευση και στη Φυτοθεραπεία στο School of Phytotherapy στη Μ. Βρετανία.
Βασικός Συνεργάτης, κατά το παρελθόν, ως Ομοιοπαθητικός της διάσημης Κλινικής Εναλλακτικών Θεραπειών Hale στο Λονδίνο. Τα τελευταία 25 (είκοσι πέντε) χρόνια εργάζεται συνεχώς και αδιαλείπτως ως Ομοιοπαθητικός στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη -Αθήνα), με ίδρυση της «Ομοιοπαθητικής Εστίας» αρχικά και σήμερα διευθύνοντας την «Ομοιοπαθητική Φροντίδα Υγείας». Έχει βραβευθεί με το Βραβείο «Ειρήνης Μπαχά» της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ






request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner