Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
MEDIC+UP
Κατηγορία : ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Διεύθυνση : ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΔΑΓΚΛΗ 8 & ΑΓΚΩΝΙΤΟΥ
TK : 10445
Περιοχή : ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 210 8311220
Fax :
E-mail : info@medic-up.gr
Web Site : http://medic-up.gr

Περιγραφή:
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Το διαγνωστικό κέντρο Medic+Up δημιουργήθηκε το 2012, από ομάδα γιατρών και επιχειρηματιών με πλούσια εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, ερχόμενο να καλύψει ένα μεγάλο κενό των δυτικών περιοχών της Αθήνας στη παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας που αφορούν την ιατρική πρόληψη και έγκυρη διάγνωση.

Λειτουργώντας σε έναν άνετο χώρο 600 τμ με εύκολη πρόσβαση, τόσο από το κέντρο της Αθήνας όσο και από τα Δυτικά Προάστια, σκοπός μας είναι να παρέχουμε στον εξεταζόμενο ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Ιατρικό, επιστημονικό, εργαστηριακό και διοικητικό προσωπικό, όλοι εμείς που αποτελούμε την ομάδα του Medic+Up, βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε εξεταζόμενο, έχοντας σαν στόχο να προσφέρουμε αξιόπιστα και γρήγορα αποτελέσματα .

To Διαγνωστικό Κέντρο Medic+Up είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ καλύπτοντας όλους τους ασφαλισμένους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Το ωράριο λειτουργίας είναι 7:00 με 20:00 καθημερινά και 08:00 με 14:00 τα Σάββατα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ραντεβού μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-8311220 η να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@medic-up.gr

ΤΜΗΜΑΤΑ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

- Βιοπαθολογικό

- Υπερήχων

- Καρδιολογικό

- Γυναικολογικο

- Νευροφυσιολογικό






request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner