Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΤΖΟΒΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Κατηγορία : ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ
Διεύθυνση : 8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 10
TK : 46100
Περιοχή : ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Νομός : ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
Τηλέφωνο : 6983719069
Fax :
E-mail :
Web Site : http://iatrio.gr/ΤΖΟΒΑΡΑΑΓΓ

Περιγραφή:
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ονομάζομαι Αγγελική Τζοβάρα και είμαι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη Νομαρχία Θεσπρωτίας. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ έχω ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Εγκληματολογία του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου. Στη συνέχεια έλαβα την ειδίκευσή μου ως ψυχοθεραπεύτρια στην Γνωσιακή-συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία κάνοντας μετεκπαίδευση στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής στην Αθήνα. Μιλώ αγγλικά -proficiency/Cambridge Univeristy, ιταλικά -CELI 3/ Universita di Perugia, ισπανικά - Intermedio/Instituto Cervantes και γαλλικά - Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Β2.

Παράλληλα έχω εργαστεί ως ψυχολόγος στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων στην Πεντέλη και στον Ξενώνα Εν Οίκω του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Φιλιατών που φιλοξενεί ασθενείς με ψυχικές διαταραχές με στόχο την κοινωνική τους επανένταξη. Επίσης έχω προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες μου σε ιδιωτικές δομές επανένταξης ψυχικά ασθενών. Σήμερα διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στην Ηγουμενίτσα και δέχομαι συστηματική εποπτεία για τη δουλειά μου από πιστοποιημένους επόπτες.

Η μέθοδος που ακολουθώ είναι η γνωσιακή-συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία η οποία σύμφωνα με τεκμηριωμένες επιστημονικές έρευνες αποτελεί θεραπεία εκλογής για την αντιμετώπιση διαταραχών άγχους, φοβιών, κρίσεων πανικού, κατάθλιψης, εξαρτήσεων, διαταραχές διατροφής ενώ ενδείκνυται για θεραπεία ζεύγους και ψυχοσωματικών προβλημάτων. Η αποτελεσματικότητά της έχει αποδειχτεί έναντι άλλων μορφών ψυχοθεραπείας στα πιο κοινά ψυχολογικά προβλήματα όπως το άγχος και η κατάθλιψη που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Σήμερα συνεχίζω την εκπαίδευσή μου στην θεραπεία Σχημάτων στην Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Σχημάτων. Η Θεραπεία Σχημάτων ενσωματώνει στοιχεία από τη θεωρία Δεσμού και τη Θεωρία των αντικειμενοτρόπων σχέσεων, κατανοεί σε βάθος τις δυσκολίες του ασθενούς αλλά και την ανάπτυξη των μηχανισμών συντήρησης και γενίκευσης των προβλημάτων του στα διάφορα επίπεδα της ζωής του. Η κατανόηση αυτή βοηθάει στο να δημιουργηθεί βαθιά θεραπευτική σχέση εργαλείο απαραίτητο για την ψυχοθεραπευτική παρέμβαση..


Στοιχεία Αναζήτησης :
Ψυχοθεραπευτές - Ηγουμενίτσα
Γνωσιακή συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία, ψυχολόγοι, Θεσπρωτία, θεραπεια σχημάτων.
Τζοβάρα Αγγελική
Ψυχολόγος, ΜΑ Εγκληματολογίας




Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner