Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΛΟΓΟ - ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ
Κατηγορία : ΚΕΝΤΡΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Διεύθυνση : Α. ΓΑΡΓΗΤΟΥ 4
TK : 15344
Περιοχή : ΓΕΡΑΚΑΣ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 210 6745385
Fax :
E-mail : info@logo-psichografima.gr
Web Site : http://logo-psichografima.gr/

Περιγραφή:
ΚΕΝΤΡΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Το Λόγο–Ψυχογράφημα είναι ένα σύγχρονο Κέντρο Αναπτυξιακής Διάγνωσης και Αποκατάστασης Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων. Η λειτουργία του βασίζεται στην αγάπη μιας ομάδας ειδικών επαγγελματιών με πολυετή πείρα στο χώρο της ψυχικής υγείας και της εκπαίδευσης. Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι υψηλού επιπέδου πλήρως εναρμονισμένες με τα σύγχρονα πρότυπα λειτουργίας. Ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος, ώστε να νιώθουν άνετα οι επισκέπτες όλων των ηλικιών, έχοντας την αμέριστη προσοχή της διεπιστημονικής ομάδας. Η επιστημονική γνώση συνδυάζεται με τα παιδικά χαμόγελα, την αισιοδοξία, την δημιουργικότητα και τη συνεχή πρόοδο δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα επικοινωνίας και δράσης. Στο Λόγο – Ψυχογράφημα πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε άτομο αποτελεί μια μοναδική προσωπικότητα, μία ξεχωριστή ψυχοσύνθεση με διαφορετικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες, γι αυτό και τα προγράμματα είναι πλήρως εξατομικευμένα και δομημένα. Η έγκαιρη / σωστή διάγνωση, η άμεση / οργανωμένη αντιμετώπιση και η συνεχής ανατροφοδότηση αποτελούν τους θεμέλιους λίθους ενός επιτυχημένου προγράμματος αποκατάστασης στο οποίο έχουν δικαίωμα όλοι.

Το Κέντρο συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και σας προσφέρει την πρώτη αξιολόγηση ΔΩΡΕΑΝ ώστε να ενημερωθείτε διεξοδικά για τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

- Λογοθεραπεία
- Εργοθεραπεία
- Δυλεξία
- Αυτισμός
- Μαθησιακές δυσκολίες
- Διάσπαση προσοχής
- Τραυλισμός
- Ψυχολογική υποστήριξη
- Συμβουλευτική γονέων
- Αποκατάσταση παιδιών – εφήβων - ενηλίκων

2ο ΚΕΝΤΡΟ:
Λόγο-Ψυχογράφημα Κηφισιάς
Διεύθυνση:Μιλτιάδου 1
14562 Κηφισιά
Τηλ: 210 6745385

3ο ΚΕΝΤΡΟ:
Λόγο-Ψυχογράφημα Βύρωνα
Διεύθυνση: Ενώπης 2
16231 Βύρωνας
Τηλ: 210 7665660



Στοιχεία Αναζήτησης: Λογοθεραπεια, Εργοθεραπεια, Δυσλεξια, Αυτισμος, Μαθησιακες Δυσκολιες, Ψυχολογικη Υποστηριξη, Συμβουλευτικη Γονεων, Ειδικη Διαπαιδαγωγηση, Διασπαση Προσοχης, Τραυλισμος







request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >>
banner