Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΝΟΗΜΑ - ΣΔΟΥΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Κατηγορία : ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΛΟΓΟΠΕΔΙΚΟΙ
Διεύθυνση : ΗΛΕΚΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 5
TK : 56224
Περιοχή : ΕΥΟΣΜΟΣ
Νομός : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο : 2310 558165
Fax :
E-mail : info@noimatherapy.gr
Web Site : http://noimatherapy.gr

Περιγραφή:
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
N.D.T. TUTOR - S.I.

Το εργαστήρι λογοθεραπείας ξεκίνησε τη δραστηριότητα του το 2003 στην καρδιά της πόλης(περιοχή Καμάρας). Με την πάροδο του χρόνου και με γνώμονα πάντα την αγάπη μας για τον άνθρωπο και την επιστήμη μας, η ομάδα μας μεγάλωσε και το 2007 δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο κέΝτρο πρΟληψης αποκατάστασΗς συΜβουλευτικής Ατόμων που χρειάζονται τη βοήθειά μας το «ΝΟΗΜΑ».
Το κέντρο «ΝΟΗΜΑ», υπεύθυνη του οποίου είναι η Ειρήνη Χ. Σδούκου Λογοθεραπεύτρια assistant N.D.T Bobath S.I.,στελεχώνεται από πτυχιούχους θεραπευτές ανώτατων σχολών της Ελλάδας και του εξωτερικού και είναι μέλη συλλόγων της Ελλάδας και του εξωτερικού, συναφή με το αντικείμενο. Η διαρκής ενημέρωση για τις επιστήμες (λογοθεραπεία – εργοθεραπεία – ψυχολογία)και η συνεχής εκπαίδευση και εξειδίκευση διασφαλίζουν άρτιες θεραπευτικές παρεμβάσεις. Η θεραπευτική ομάδα του κέντρου «ΝΟΗΜΑ»προσφέρει παροχές υψηλού επιπέδου σε άτομα που εμφανίζουν διαταραχές στην επικοινωνία, το λόγο, την ομιλία, τη φωνή, στην κατάποση και διαχείριση τροφής, σε δυσλειτουργίες αισθητηριακής ολοκλήρωσης.
Το προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο για οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από θέματα λογοθεραπείας. Είναι πρόθυμο να απαντήσει στις οποιεσδήποτε απορίες σας ή προβληματισμούς είτε τηλεφωνικώς είτε με mail είτε με μια αξιολογητική – συμβουλευτική συνάντηση, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη της θεραπείας. Το «ΝΟΗΜΑ» λειτουργεί καθημερινά 8:00 με 21:00 με ραντεβού.
Για τους νέους συναδέλφους ενημερώνουμε ότι κέντρο δέχεται άτομα για πρακτική άσκηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στη γραμματεία του κέντρου από τις 15:00 έως τις 20:00 ή να στείλουν mail με τα στοιχεία τους.
Το Κέντρο βρίσκεται στη δυτική Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Ν. Πολιτείας στον Εύοσμο σε μία ήσυχη γειτονιά με εύκολη πρόσβαση στον περιφερειακό. Η γραμματεία του κέντρου λειτουργεί καθημερινά(εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από τις 13:00 έως 21:00 και είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αφήνοντας μήνυμα οποιαδήποτε ώρα και ημέρα.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
- Λογοθεραπεία
- Εργοθεραπεία
- Ειδική Διαπαιδαγώγηση
- Μαθησιακές Δυσκολίες
- Συμβουλευτική


ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ
- Λόγου
- Ομιλίας
- Φωνής
- Σίτισης
- Αυτιστικού Φάσματος
- Διάσπαση Προσοχής
- Αισθητηριακή Ολοκλήρωση

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
- Νευροεξελικτική Αγωγή BOBATH
- Mέθοδος PECS
- TEACCH Δομημένη Εκπαίδευση
- Lidcombe Program
- PCI
- Μέθοδος Wilbarger

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ
- Test Of Pragmatic Language (τεστ πραγματολογίας του λόγου)
- Bally test
- ΑΘΗΝΑ τεστ
- Δοκιμασία Γλωσσικής αντίληψης και έκφρασης

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
- Σεμινάρια για επαγγελματίες λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους
- Ομάδες γονέων
- Ανοιχτές Ημερίδες προς τους γονείς με θέματα που αφορούν την ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών καθώς και καθημερινές συνήθειες υγιεινής – διατροφής – συμπεριφοράς τόσο σε οικογενειακό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό
- Ώρες δημιουργικής απασχόλησης (ψυχοκινητική – εικαστικά – θεατρικό παιχνίδι)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΡΟΥΡΓΙΑΣ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00 ΜΕ 21:00





request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner