Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Κατηγορία : ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ - ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ
Διεύθυνση : ΠΑΝΟΡΜΟΥ 119 (2ος ΟΡΟΦΟΣ)
TK : 11524
Περιοχή : ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 210 6984513
Fax : 210 6984514
E-mail : keo1560@gmail.com
Web Site : http://orthodontics-hellas.gr

Περιγραφή:
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ : ΔΡ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ


Το οδοντιατρικο κέντρο Orthodontics-hellas είναι ένα σύγχρονο οδοντιατρικό κέντρο, με εξειδικευμένους επιστήμονες και σύγχρονα μηχανήματα, δίνοντας λύσεις σε κάθε ασθενή ανεξαρτήτως ηλικίας για την θεραπεία και αποκατάσταση των ορθοδοντικών προβλημάτων του στόματος, ανώδυνα και αποτελεσματικά μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Στο Orthodontics-hellas η επιτυχημένη θεραπεία είναι εγγυημένη, καθώς χρειάζεται σωστή διάγνωση και κατάλληλη οργάνωση τα οποία επιτυγχάνουμε με την διαρκή επιστημονική ενημέρωση και εφαρμογή νέων θεραπευτικών τεχνικών. Σε εμάς, κάθε ορθοδοντικός συνεργάτης, εκτός από άριστα επιστημονικά καταρτισμένος, έχει και την απαιτούμενη εμπειρία για να δώσει τις σωστές λύσεις στα ορθοδοντικά θέματα των δοντιών σας.

Επίσης, εφαρμόζουμε σύγχρονα και ολοκληρωμένα προγράμματα πρόληψης, για κάθε ηλικία και ειδικά προγράμματα για παιδιά, που περιλαμβάνουν εμφράξεις οπών και σχισμών (προληπτικές εμφράξεις) καθαρισμό και φθορίωση δίνοντας έμφαση και στην εκπαίδευση και εξάσκηση παιδιών και ενηλίκων στην στοματική υγιεινή.

Το σύγχρονο και τεχνολογικά εξελιγμένο ορθοδοντικό κέντρο μας, σας εξασφαλίζει ότι το κάθε στοματικό σας πρόβλημά, θα βρει μόνιμη λύση. Και δεν σταματάμε μόνο εδώ! Ο ορθοδοντικός συνεργάτης που θα αναλάβει το πρόβλημά σας είναι έτοιμος να λύσει κάθε απορία σας, να διώξει οποιαδήποτε ανησυχία σας και φυσικά να σας παρέχει πληροφόρηση σχετικά με την σωστή πρόληψη και προστασία των δοντιών σας. Η μακρόχρονη πορεία και εμπιστοσύνη που περιβάλλει τους συντελεστές αποτελεί την εγγύηση για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ορθοδοντική Παιδιών

Ορθοδοντική Ενηλίκων

Ορθοδοντικά Σιδεράκια

Ορθοδοντική θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες

Αισθητική Ορθοδοντική

Σκελετική Θεραπεία

Πρόσθετες Παροχές

Συγκράτηση Ορθοδοντικής Θεραπείας



request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner