Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ - ΤΣΙΓΚΡΑ ΕΙΡΗΝΗ
Κατηγορία : ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ
Διεύθυνση : ΚΑΛΑΜΙΩΤΙΣΣΑ
TK : 85200
Περιοχή : ΚΑΛΥΜΝΟΣ
Νομός : ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Τηλέφωνο : 22430 50408
Fax :
E-mail : eirini_tsi@hotmail.gr
Web Site : http://www.murad.gr

Περιγραφή:
ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

Το κέντρο αισθητικής μας ιδρύθηκε από την Ειρήνη Τσίγκρα, απόφοιτο του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στο χώρο της ευεξίας και της ομορφιάς από το 2006.

Στο χώρο μας δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα του προσώπου και του σώματος. Μέσα σε ένα περιβάλλον φιλικό, άρτια εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και μεθόδους, θα βρείτε έναν μικρό παράδεισο ξεκούρασης που θα αλλάξει την καθημερινοτητά σας.

Με τις σύγχρονες εφαρμογές μας ενισχύουμε τη φυσική ομορφιά και την διαρκή νεότητα με άμεσα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα. Με τις θεραπείες προσώπου που διαθέτουμε βελτιώνουμε ή και αποκαθιστούμε προβλήματα όπως η φωτογήρανση, η ακμή, τα σημάδια ακμής και τα πρόωρα σημάδια γήρανσης. Με τις θεραπείες σώματος βοηθάμε στη μείωση του τοπικού πάχους, τη βελτίωση της όψης του δέρματος (κυτταρίτιδα, ραβδώσεις), και τη σύσφιξη κοιλιάς, γλουτών και άλλων περιοχών.

Έτσι, με τη σωστή εφαρμογή των πιο σύγχρονων μεθόδων καταφέρνουμε να συνδιάσουμε την αποτελεσματικότητα και τη χαλάρωση. Το κέντρο μας υπόσχεται να μας προσφέρει τη φροντίδα που χρειάζεστε, γιατί εμείς μπορούμε και εσείς το αξίζετε.



request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner