Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΠΕΓΙΑ ΑΡΓΥΡΩ
Κατηγορία : ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ
Διεύθυνση : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 22
TK : 63100
Περιοχή : ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
Νομός : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Τηλέφωνο : 23710 21998 ΚΙΝ. 6947269796
Fax :
E-mail : argiro_beauty@yahoo.gr
Web Site : http://viedebeaute.gr

Περιγραφή:
ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Το κέντρο εφαρμοσμένης αισθητικής Vie de Beaute είναι το ινστιτούτο ομορφιάς και ευεξίας που διευθύνει η Πεγιά Αργυρώ, πτυχιούχος αισθητικός και κοσμετολόγος των ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Η φιλοσοφία του είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ένα μοναδικά ήσυχο, χαλαρό, καθαρό και φιλικό περιβάλλον.

Η επιστήμη της Αισθητικής και της Κοσμετολογίας πρέπει να είναι προσιτή σε όλους τους ανθρώπους και για το λόγο αυτό στο Vie de Beaute θα βρείτε τις πιο εξελιγμένες θεραπείες προσώπου-σώματος που κατέχουν την πρώτη θέση της παγκόσμιας αγοράς στις πιο χαμηλές τιμές.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας του, είναι η χρήση των πιο σύγχρονων και εξειδικευμένων προϊόντων ,ο προηγμένος εξοπλισμός και η εξατομικευμένη αντιμετώπιση του κάθε προβλήματος που καλείται να επιλύσει. Αυτό, βέβαια, οφείλεται στη μεγάλη αγάπη για το αντικείμενο, στη συνεχή επιμόρφωσή και στο αίσθημα ευθύνης απέναντί στους πελάτες. Το ινστιτούτο ανήκει στο Σύλλογο Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος και όλες οι θεραπείες είναι εργαστηριακά και κλινικά ελεγμένες.

Θεραπευτικά πρωτόκολλα αντιγήρανσης, αντιοξείδωσης, ρύθμιση λιπαρότητας, ακμής και λεύκανσης με peeling AHA, BHA, melaspeel,salicilic,yellow peel κ.α σε συνδυασμό με τη νέα μέθοδο fraxpeel. Διείσδυση υαλουρονικού οξέως, vit A,C,E και αυξητικών παραγόντων με τη μέθοδο της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας, ραδιοσυχνότητες και υπέρηχοι. Ολοκληρωμένα προγράμματα κυτταρίτιδας, λιποδιάλυσης και επιδερμικής σύσφιξης. Μόνιμη απαλλαγή τριχοφυΐας με IPL και αμφίπλευρη δόνηση VIBREX για μυϊκή ενδυνάμωση. Επίσης λειτουργεί τμήμα περιποίησης άκρων, αποτρίχωσης και επαγγελματικού μακιγιάζ.

Στόχος του είναι οι πελάτες του να απολαμβάνουν την όλη διαδικασία της επίσκεψης και για αυτό τοVie de Beaute κάνει πάντα ό,τι μπορεί για να υπερκαλύψει τις ανάγκες τους.







request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner