loading page

Εκτελούνται οι εργασίες
Παρακαλούμε περιμένετε
Simple Solutions Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
e-index.gr
certcom.gr
banner
banner
banner
banner
banner

Μοιράσου το στο Facebook

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ό,τι χρειάζεστε για το αγαπημένο σας hobby

Κατακράτηση Υγρών / Elimination 60tabs

image

Αυτό το βιολογικό σκεύασμα συνδυάζει πολλά φυσικά φυτά , συμπεριλαμβανομένης της κερασιάς, σημύδας, πικραλίδας και φραγκοστάφυλου , που είναι γνωστή για τη διευκόλυνση της αποβολής υγρών

 


Μερικές γυναίκες έχουν την τάση να συσσωρεύουν νερού στους ιστούς στο κάτω μέρος του σώματος τους. Το Elimination έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση των προβλημάτων της κατακράτηση νερού στους γοφούς και τους μηρούς .


Η κερασιά και η σημύδας περιέχουν πολλά φλαβονοειδή που δρουν στο σώμα με την προώθηση της κατάργησης, την αποτοξίνωση και, τέλος, για την καταπολέμηση των προβλημάτων της διαδικασίας κατακράτησης του νερού.
Το Dandelion είναι μια ουσία που έχει τον ρόλο της  "παγκόσμιας καθαρίστριας " , λόγω της διουρητική δράση, χωρίς παρενέργειες, το οποίο αποβάλλει τις τοξίνες στο σώμα σας και της τονωτική επίδραση στην έκκριση και αποβολή της χολής.Τέλος, το φραγκοστάφυλο βοηθά στην αποβολή των τοξινών.


Συστατικά
Cassis Bio (70mg) - Birch Organic (70mg) - Dandelion Organic (70mg) - Tail Organic Cherry (70mg) - Κάψουλες φυτικής προέλευσης: HPMC (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)


Οδηγίες χρήσης
3-5 κάψουλες την ημέρα, λαμβάνεται το πρωί και το απόγευμα.

Κατηγορία : Βιολογικά προϊόντα
Διατίθεται από :
Τιμή : € 7.00
Κωδικός : 317
 
 
banner