loading page

Εκτελούνται οι εργασίες
Παρακαλούμε περιμένετε
Simple Solutions Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
e-index.gr
certcom.gr
banner
banner
banner
banner
banner

Μοιράσου το στο Facebook

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ό,τι χρειάζεστε για το αγαπημένο σας hobby

Μούρα κάμου κάμου σκονη/ Camu camu berries powder 60gr

image

Σκόνη από μούρα Camu Camu. Τα μικρά, μωβ - κόκκινα φρούτα Camu Camu παίρνουμε από τους ομώνυμους θάμνους που φύονται στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου, ένα τεράστιο, φυσικό φαρμακείο.
Η αυξανόμενη δημοτικότητα των φρούτων του τροπικού δάσους βοηθά στην αειφόρο ανάπτυξη και στη διατήρηση του παραδοσιακού τρόπου ζωής των κατοίκων του δάσους.

 

Τα φρούτα Camu Camu έχουν περισσότερη βιταμίνη C από οποιοδήποτε άλλο γνωστό φρούτο στον κόσμο και έως 30 - 60 φορές περισσότερη από ένα πορτοκάλι. 
Λόγω της συγκέντρωσης βιταμίνης C, των αντιοξειδωτικών και των φυτοχημικών που περιέχουν, έχουν μια σειρά από ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών ούλων, ματιών και δέρματος, έχουν αντισηπτική και αντιγηραντική δράση. Περιέχουν, επίσης, αμινοξέα και σε σημαντικά επίπεδα β-καροτένιο, ασβέστιο, σίδηρο, νιασίνη, φώσφορο, ριβοφλαβίνη και θειαμίνη.

 


Θεωρούνται ως φυσικά αντικαταθλιπτικά, γιατί επιδρούν στον εγκέφαλο ενεργοποιώντας τις χημικές ουσίες που σχετίζονται με τη βελτίωση τη διάθεσής μας, βοηθούν στην  αντιμετώπιση παρενεργειών ακτινοθεραπείας-χημειοθεραπείας, επίσης βοηθούν στην ανάρρωση από εγχείρηση, ασθένεια, άθληση . Καταπολεμούν το διαβήτη, το άσθμα, την αρτηριοσκλήρωση, την ασθένεια του Πάρκινσον, μειώνουν τις φλεγμονές, βελτιώνουν το αναπνευστικό, βοηθούν στην πνευματική εγρήγορση και διαύγεια, δρουν κατά του ιού του έρπητα, προλαμβάνουν και καταπολεμούν τη γρίπη και το κρυολόγημα κ.α.
Τρόπος χρήσης: 2 κουτ. του γλυκού σε νερό, χυμό ή γιαούρτι. Να λαμβάνεται απογευματινές ώρες

Κατηγορία : Βιολογικά προϊόντα
Διατίθεται από :
Τιμή : € 14.00
Κωδικός : 119
 
 
banner