loading page

Εκτελούνται οι εργασίες
Παρακαλούμε περιμένετε
Simple Solutions Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
e-index.gr
certcom.gr
banner
banner
banner
banner
banner

Μοιράσου το στο Facebook

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ό,τι χρειάζεστε για το αγαπημένο σας hobby

Horny Goat 100gr

image

Το Horny Goat είναι ένα καλλωπιστικό φυτό με μεγάλη και πλούσια ιστορία κυρίως στην Κίνα. Από τα αρχαία χρόνια ήταν γνωστό για τις ευεργετικές ιδιότητές του στην τόνωση της ερωτικής διάθεσης σε γυναίκες και άνδρες, ενώ οι πρόσφατες έρευνες απέδειξαν ότι αποτελεί ιδανική πηγή ζωτικής ενέργειας για τον αντρικό οργανισμό.Ο Horny Goat Weed αναστέλλει το ένζυμο ακετυλοχολινεστεράση (AChE). Αναστέλλοντας το AChE, οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα των βασικών νευροδιαβιβαστών που σχετίζονται με τη σεξουαλική διέγερση. Το Horny Goat Weed αυξάνει επίσης την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία είναι κυρίως υπεύθυνη για τη σεξουαλική επιθυμία.
Προγενέστερες μελέτες επικεντρώθηκαν στις τονωτικές του ιδιότητες (πέραν της σεξουαλικής διέγερσης και αύξησης της τεστοστερόνης), ιδιαίτερα για την καρδιά, τα νεφρά και το συκώτι. Το Epimedium φαίνεται επίσης να τονώνει νεύρα σε όλο το σώμα, ιδιαίτερα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Λέγεται επίσης ότι έχει αντιπηκτικές, υποτασικές και αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες, καθώς και τη δυνατότητα να βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το Epimedium ή στα κινεζικά Yin Yang Huo, δηλαδή βότανο που εξισορροπεί το Γιν και το Γιανγκ, το οποίο στα αγγλικά χυδαία, ονομάζεται Horny Goat weed, καλλιεργείται σε αρκετές περιοχές της Ασίας και της Ευρώπης για καλλωπιστικούς σκοπούς, ενώ αποτελεί ενδημικό φαρμακευτικό φυτό της νότιας Κίνας, όπου χρησιμοποιείται ως αφροδισιακό και ως το κατεξοχήν φάρμακο για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Η δράση του ανακαλύφτηκε όταν διαπιστώθηκε η αλλαγή στη συμπεριφορά των ζώων που είχαν βοσκήσει τα φύλλα του.
Η δραστική του ουσία, η ικαριίνη (icariin), φαίνεται ότι δεσμεύει το ένζυμο SHGB, τα επίπεδα του οποίου αυξάνονται φυσιολογικά στους άνδρες άνω των 45 ετών και ανταγωνίζονται τη βιολογική δράση της τεστοστερόνης, εμποδίζοντας τη στύση. Η ικαριίνη χαλαρώνει τους λείους μυς του σώματος, ενισχύοντας έτσι τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα και ιδιαίτερα στο πέος.
Στην κινεζική παραδοσιακή ιατρική, το βότανο χορηγείται και στα δύο φύλα. Στους άνδρες, εκτός από τη στυτική λειτουργία, χορηγείται για την αύξηση των σπερματοζωαρίων και για μεγαλύτερη ερωτική ικανοποίηση, ενώ στις γυναίκες δίδεται συνήθως για την καταπολέμηση της κόπωσης, αλλά και της υπέρτασης που εμφανίζεται μετά από την εμμηνόπαυση.

Κατηγορία : Βιολογικά προϊόντα
Διατίθεται από :
Τιμή : € 8.00
Κωδικός : 108
 
 
banner