loading page

Εκτελούνται οι εργασίες
Παρακαλούμε περιμένετε
Simple Solutions Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
e-index.gr
certcom.gr
banner
banner
banner
banner
banner

Μοιράσου το στο Facebook

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ό,τι χρειάζεστε για το αγαπημένο σας hobby

Νύχι της γάτας / Cats Claw 100gr

image

To cat's claw (τα αγκάθια του έχουν το σχήμα του νυχιού ιης γάτας) είναι ένα αναρριχητικό φυτό, που μπορεί να υψωθεί μέχρι και τα 30 μέτρα σκαρφαλώνοντας στα δέντρα, στην προσπάθεια του να φτάσει το φως, στα τροπικά υγρά δάση του Περού.


Οι αυτόχθονες Ινδιάνοι χρησιμοποιούν από παλιά το φλοιό του κορμού του για να θεραπεύσουν τον καρ κίνο, τα προβλήματα των αρθρώσεων και πολλές ακόμα ασθένειες.Αν και βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο οι έρευνες για τις ιδιότητες του cat's claw είναι τόσο ενθαρρυντικές, που το φυτό κινδύνεψε να εξαφανιστεί από την υπερβολική ζήτηση, με αποτέλεσμα το 1989 η περουβιανή κυβέρνηση να απαγορεύσει τη συγκομιδή και τη χρήση της ρίζας


Φαίνεται πως ο φλοιός του φυτού έχει τις περισσότερες φαρμακευτικές ιδιότητες, αναπληρώνεται δε εύκολα αν αφαιρεθεί, ενώ αν κοπεί ή καταστραφεί ολόκληρη η ρίζα καταστρέφεται και ολόκληρο το φυτό.Επειδή υπάρχει παγκοσμίως μεγάλη ζήτηση γι' αυτό το φλοιό, που ξεπερνάει την προσφορά του, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αντικατάστασης του από μη θεραπευτικά υποκατάστατα, όπως συμβαίνει και με το τζίνσεγκ.

 


Τα συστατικά του cat's claw έχει αποδειχθεί πως αυξάνουν την ικανότητα των λευκών αιμοσφαιρίων να φέρουν εις πέρας τη φαγοκύτωση, δηλαδή να συλλαμβάνουν, να απορροφούν και μ' αυτό τον τρόπο να καταστρέφουν κάθε μικρό-βιο-εισβολέα.Έχει επίσης αποδειχθεί πως περιέχουν άλλες χημικές ουσίες, οι οποίες μειώνουν τις φλεγμονές.Θεωρητικά, είναι ένα υπερβότανο με ιδιότητες ανοσοδιεγερτικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές και αντι-μικροβιακές.


Αυστριακοί επιστήμονες έχουν ανιχνεύσει στο cat's claw ουσίες χρήσιμες στη θεραπεία του καρκίνου και των μικροβιακών μολύνσεων.Ωστόσο, διαφορετικά δείγματα περιέχουν διαφορετικές ποσότητες αυτών των θεραπευτικών χημικών, γι' αυτό και είναι δύσκολο να προσδιορίσει κανείς τη δοσολογία.Δεν είναι ακόμη γνωστό αν οι διαφορές στα δήγματα οφείλονται σε λόγους προέλευσης, εποχής ή είδους ίου φυτού.

 

Tρόπος χρήσης:2 κουτ. Γλυκού για τους άντρες και 1 κουτ. Για τις γυναίκες διαλυμένη σε νερό .να  λαμβάνετε απογευματινές ώρες

Κατηγορία : Βιολογικά προϊόντα
Διατίθεται από :
Τιμή : € 8.00
Κωδικός : 105
 
 
banner