loading page

Εκτελούνται οι εργασίες
Παρακαλούμε περιμένετε
Simple Solutions Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
e-index.gr
certcom.gr
banner
banner
banner
banner
banner

Μοιράσου το στο Facebook

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ό,τι χρειάζεστε για το αγαπημένο σας hobby

Τριφύλλι Alfalfa Σκόνη / Powder 100gr

image

Το  Alfalfa, γνωστό ως Medico Satina, είναι ένα από τα πιο θρεπτικά φυτά που έχουν ανακαλυφθεί.Οι σπόροι, τα φύλλα και οι μίσχοι του προσφέρουν πολύτιμες ιδιότητες για τον άνθρωπο και τα ζώα.Οι Άραβες,  οι οποίοι ανακάλυψαν αυτό το βότανο, το ονόμασαν Βασιλιά των φυτών και Πατέρα όλων των τροφίμων.  Οι Πέρσες το αναγνώρισαν ως ένα από τα πιο θεραπευτικά βότανα της φύσης.


Τι περιέχουν:Το Alfalfa είναι μια πολύτιμη πηγή βιταμίνης A, B, D, και E και έχει επίσης βιταμίνη C και βιταμίνη Κ, υπεύθυνη για την πήξη του αίματος. Η εξαιρετική αξία στο Alfalfa είναι η πλούσια ποιότητα, η ποσότητα και η σωστή ισορροπία του ασβεστίου, του νατρίου, του μαγνησίου, του φωσφόρου, του χλωρίου, του καλίου και του πυριτίου. Όλα τα στοιχεία αυτά απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία των διαφόρων οργάνων του σώματος.


Ιδιότητες-πλεονεκτήματα για την υγεία σας:Το Alfalfa είναι μία από τις πλουσιότερες τροφές σε χλωροφύλλη που οδηγεί τόσο τα ζώα όσο και τους ανθρώπους σε υγιή και δραστήρια γηρατειά. Είναι μία εξαιρετικά αλκαλική τροφή και  πολύτιμη θεραπευτική για πολλές ασθένειες. Αυξάνει την σύσπαση των εντέρων, επαναφέρει την πέψη και εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση της τροφής.

Το Alfalfa, σε μορφή χυμού που προέρχεται από τα φύλλα του, διαπιστώθηκε ότι είναι πολύ ευεργετικό στα περισσότερα προβλήματα αρτηριών και καρδιακών παθήσεων.  Αυτός ο χυμός είναι επίσης χρήσιμος στις αναπνευστικές παθήσεις.

Κατηγορία : Βιολογικά προϊόντα
Διατίθεται από :
Τιμή : € 6.00
Κωδικός : 120
 
 
banner