loading page

Εκτελούνται οι εργασίες
Παρακαλούμε περιμένετε
Simple Solutions Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
e-index.gr
certcom.gr
banner
banner
banner
banner
banner

Μοιράσου το στο Facebook

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ό,τι χρειάζεστε για το αγαπημένο σας hobby

Σιταρόχορτο / Wheatgrass 100gr

image

Περιέχει περισσότερες από 100 θρεπτικές ουσίες!Το σιταρόχορτο είναι μία πραγματική αποθήκη φυσικών βιταμινών, ιχνοστοιχείων, χλωροφύλλης και ενζύμων. Υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεϊνη, περιέχει τα 8 βασικά αμινοξέα και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα. Επίσης λόγω των αντιοξειδωτικών και μοναδικών του ιδιοτήτων, το σιταρόχορτο είναι πολύ αποτελεσματικό για την αποτοξίνωση, την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και το αδυνάτισμα!

35 χρήσεις του σιταρόχορτου (χλωροφύλλη)
1) Η χλωροφύλλη είναι αντιβακτηριακή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά για θεραπεία.
2) Ο Δρ. Jenssen M. D. είπε μεταξύ άλλων, ότι χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να αφομοιωθεί ο χυμός χλωροφύλλης από τον ανθρώπινο οργανισμό και ότι αυτό γίνεται χωρίς κόπο.
3) Η χλωροφύλλη από σιταρόχορτο αναπλάθει το αίμα. Έρευνες σε πειραματόζωα με αναιμία έδειξαν μετά τη χρήση χλωροφύλλης, ότι ο αιματοκρίτης επέστρεψε στα φυσιολογικά όρια μέσα σε 4 - 5 ημέρες.
4) Αγρότες τάισαν ανίκανα βόδια και αγελάδες με σιταρόχορτο και επανέκτησαν την γονιμότητα τους. Το περιεχόμενο υψηλής ποσότητας μαγνησίου στη χλωροφύλλη χτίζει ένζυμα και αναπλάθει τις σεξουαλικές ορμόνες, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει στον ανθρώπινο οργανισμό.
5) Χλωροφύλλη μπορεί να εξαχθεί από πολλά φυτά, η χλωροφύλλη όμως από σιταρόχορτο είναι ανώτερη, διότι είναι η μόνη που περιέχει πάνω από 100 στοιχεία που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός και είναι μη τοξική σε οποιαδήποτε ποσότητα, σε σύγκριση με τη χλωροφύλλη από φύλλα πολλών δέντρων όπως π.χ. φύλλα ελιάς, ελάτου, πορτοκαλιάς. Είναι αξιοσημείωτο ότι και τα ζώα δεν τρώνε αυτά τα φύλλα λόγω πιθανής τοξικότητας.
6) Το σιταρόχορτο συντηρεί επιτυχώς όλα τα φυτοφάγα ζώα στον πλανήτη για αιώνες.
7) Η Δρ. Γουίγκμορ βοηθούσε κόσμο να θεραπευτεί από χρόνιες και ανίατες ασθένειες χρησιμοποιώντας σιταρόχορτο εδώ και 30 χρόνια.
8) Ο χυμός χλωροφύλλης αναπλάθει τους ιστούς.
9) Είναι ο ανώτερος αποτοξινωτικός παράγοντας που γνωρίζει ο άνθρωπος σε σύγκριση με άλλους χυμούς πράσινων λαχανικών ή καρότου. Ο Δρ. Thomas, συνεργάτης της Δρ. Γουίγκμορ, έδειξε ότι 7 κιλά φρέσκου σιταρόχορτου ισοδυναμούν με 170 κιλά από τα καλύτερα φρέσκα λαχανικά όπως καρότο, μαρούλι, σέλινο κ.λπ.
10) Το σιταρόχορτο περιέχει οξυγόνο όπως όλα τα φυτά που περιέχουν χλωροφύλλη. Και όπως είναι γνωστό, ο εγκέφαλος και τα αγγεία λειτουργούν στο μάξιμουμ μέσα σ’ ένα περιβάλλον υψηλό σε οξυγόνο.
11) Η χλωροφύλλη σιταρόχορτου εξουδετερώνει τοξίνες που βρίσκονται μέσα στον οργανισμό μας.
12) Καταπολεμά τους όγκους και θεραπεύει τον καρκίνο.
13) Βελτιώνει το ζάχαρο στο αίμα μας (διαβήτη) ειδικά όταν συνδυάζεται με ωμές ζωντανές τροφές.)14) Στο περιοδικό American Surgeons Journal, ο Benjamin Cluskin συνιστά χλωροφύλλη για κακοσμία σώματος, μολύνσεις, πληγές, χρόνια ιγμορίτιδα, φλεβίτιδες και κολπικές μολύνσεις, επίσης για εξαφάνιση αιμορροΐδων.
15) Λειτουργεί σαν καθαρτικό, επίσης χρησιμοποιείται και σαν αποσμητικό.
16) Μόνο μια μικρή ποσότητα στον ανθρώπινο οργανισμό, προλαμβάνει και διατηρεί υγιή δόντια.
17) Κρατώντας το χυμό σιταρόχορτου για 5 λεπτά στο στόμα σταματάει τον πονόδοντο, απορροφά τις τοξίνες και συσφίγγει τα χαλαρά ούλα.
18) Γαργάρα για ερεθισμένες αμυγδαλές.
19) Εξαλείφει την πυόρια. Πολτός σιταρόχορτου μαζί με χυμό του στην πάσχουσα περιοχή ή το μασάμε και φτύνουμε τον πολτό.
20) Πίνουμε σιταρόχορτο για δερματικά προβλήματα όπως ψωρίαση και έκζεμα.
21) Προλαμβάνει το άσπρισμα των μαλλιών και επαναφέρει το φυσικό χρώμα ειδικά όταν συνδυάζεται με ζωντανές τροφές.
22) Μπορεί κάποιος να νιώσει άμεση ενέργεια, αντοχή και την αίσθηση της ευφορίας.
23) Βελτιώνει την πέψη.
24) Μοναδικό για αιματολογικές παθήσεις όλων των ειδών λόγο της υψηλής περιεκτικότητας σε ένζυμα, ειδικά όταν συνοδεύεται από ωμή ζωντανή διατροφή.
25) Τέλειο για καθαρισμό δέρματος, απορροφάται από το δέρμα και το τρέφει. Στο μπάνιο ρίχνουμε στο σώμα μας φρέσκια χλωροφύλλη για 15-20 λεπτά και ξεπλένουμε.
26) Στη δυσκοιλιότητα είναι το τέλειο και κρατάει το έντερο χαλαρό.
27) Βοηθάει τις λειτουργίες της καρδιάς, το αρτηριακό, τα εντόσθια, την ουρήθρα και τους πνεύμονες.
28) Διαλύει ουσίες στου πνεύμονες που έχουν δημιουργηθεί από διάφορα οξέα (μονοξείδιο του άνθρακα) κ.λπ.
29) Ρίχνει την πίεση γιατί βοηθάει στη συντήρηση των αγγείων.
30) Το σιταρόχορτο αναζωογονεί τα γερασμένα κύτταρα, αντιστρέφει τη γήρανση και μας κάνει να νοιώθουμε πιο ζωντανοί.
31) Ενεργοποιεί το θυρεοειδή κατά της παχυσαρκίας.
32) Θεραπεύει την ακμή.33) Καταπραΰνει και θεραπεύει κοψίματα, καψίματα, μύκητες ποδιών, τσιμπήματα εντόμων, πληγές κ.λπ.
34) Ανακουφίζει από εγκαύματα ηλίου.
35) Στα μαλλιά με μασάζ πριν το λούσιμο, εξαλείφει πιτυρίδα και φαγούρα.


Προσοχή: Όλες οι πληροφορίες που αναγράφονται στο άρθρο αυτό, για το σιταρόχορτο και το Ινστιτούτο Ζωντανής Διατροφής στα Ιωάννινα, δημοσιεύονται καθαρά για λόγους ενημέρωσης και με κανέναν τρόπο δεν συνιστούν υποκατάστατο ιατρικής αγωγής.


Κατηγορία : Βιολογικά προϊόντα
Διατίθεται από :
Τιμή : € 8.00
Κωδικός : 115
 
 
banner