Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΜΠΕΛΓΚΡΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Κατηγορία : ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ
Διεύθυνση : ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΕΡΓΩΤΗ 45
TK : 28100
Περιοχή : ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
Νομός : ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Τηλέφωνο : 26710 23283
Fax :
E-mail :
Web Site : http://www.aisthitiki-kefalonia.gr/

Περιγραφή:
ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

ΦΩΤΟΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ - ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ



Εάν έχετε ανάγκη μια τέλεια αποτρίχωση ή θεραπεία προσώπου και σώματος μην διστάσετε να επισπευτείτε το ινστιτούτο Face & Body στην Κεφαλονιά. Η υπεύθυνη του χώρου κα. Christina Belgrasch, πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. Αθηνών, θα σας καλωσορίσει σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον. Χαλαρώστε και ελάτε να αντιμετωπίσουμε μαζί κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι ολοκληρωμένες θεραπείες με εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης και σύγχρονες μεθόδους. Στη διάθεσή μας βρίσκονται μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σας προσφέρουν κορυφαίου επιπέδου αποτελέσματα με σκοπό την μέγιστη και απόλυτη ικανοποίησή σας. Η ζωντανή και χειροπιαστή απόδειξη σε όλα αυτά είναι η σχέση που έχουμε αναπτύξει με όλους εσάς που μας προτιμήσατε και συνεχίζετε να μας προτιμάτε μέχρι και σήμερα.

Με τη βοήθεια του Face & Body δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να λάμψει όπως του αξίζει. Φροντίζοντας το πρόσωπο και το σώμα σας έρχεστε σε επαφή με πτυχές της προσωπικότητάς σας που ίσως η καθημερινή κόπωση έχει απορροφήσει. Η ομορφιά είναι δικαίωμα και μάλιστα ασκείται με ξεχωριστό τρόπο για τον καθένα. Εμπιστευτείτε απόλυτα τους αισθητικούς μας και σβήστε τα σημάδια κούρασης από πάνω σας. Κερδίστε την πολυπόθητη ευεξία που σας αξίζει και λάμψτε στην ομήγυρη.

Το σώμα σας και το πρόσωπό σας είναι αξίζουν στιγμές χαλάρωσης που μόνο εμείς μπορούμε να σας παρέχουμε στον ήσυχο χώρο μας. Νιώστε και εσείς ένα ευχάριστο διάλλειμα μέσα στην τριβή της καθημερινότητας, αφεθείτε στα χέρια μας και επιστρέψτε δριμύτεροι και με νέο αέρα στην καθημερινότητα.






Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner