Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΦΑΛΗΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κατηγορία : ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ - ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΙ
Διεύθυνση : ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΠΑΓΩΝΗ 9 & ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΒΑ
TK : 24100
Περιοχή : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Νομός : ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Τηλέφωνο : 27210 25211 - 84442
Fax : 27210 89814
E-mail : info@mikroviologiko-falireas.gr
Web Site : http://www.mikroviologiko-falireas.gr

Περιγραφή:
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

ΔΕΧΕΤΑΙ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 7:00 ME 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 8:00 ME 13:00

To διαγνωστικό κέντρο / μικροβιολογικό εργαστήριο ΠΦ Φαληρέας, βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας, στην συμβολή των οδών Χρυσάνθου Παγώνη 9 & Μητροπέτροβα. Λειτουργεί υπό την επίβλεψη του του ιατρού Δρ. Παναγιώτη Φαληρέα, αριστούχου διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών & ιδρυτή της μονάδας πρόληψης μεσογειακής αναιμίας και του σταθμού αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Το διαγνωστικό κέντρο / μικροβιολογικό εργαστήριο στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο κτήριο του οποίο η κατασκευή του πραγματοποιήθηκε με βάση τις πλέον σύγχρονες ιατρικές προδιαγραφές.
Στις υπερσύγχρονες ιατρικές εγκαταστάσεις στεγάζονται ιατρικά μηχανήματα που αποτελούν την αιχμή της ιατρικής τεχνολογίας στον τομέα της ιατρικής μικροβιολογίας.
Το εργαστήριο πλαισιώνεται από άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό το οποίο αποτελείται από δύο (2) Ιατρούς μικροβιολόγους / βιοπαθολόγους, ένα (1) βιοιατρό, μία (1) βιοχημικό, ένας (1) βιολόγο, (1) χημικό, (1) αιμολήπτη, όλοι πλήρως εξειδικευμένοι στον τομέα ευθύνης τους.
Το εργαστήριο είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001 ενώ συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ιατρικά κέντρα της Αθήνας και του Εξωτερικού.
Η οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η εμπειρία 40 και πλέον ετών, το εξαίρετο επιστημονικό προσωπικό και τα υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, αποτελούν εγγύηση ότι αποτελέσματα που λαμβάνουν οι ασθενείς είναι εφάμιλλα και καλύτερα των πλέον σύγχρονων ιατρικών ιδρυμάτων που υπάρχουν αυτή την στιγμή.







request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner