Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
GENELABS - ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΙΚΗ HELLAS ΑΕ
Κατηγορία : ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Διεύθυνση : ΠΑΣΤΕΡ 15, ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ
TK : 11521
Περιοχή : ΑΘΗΝΑ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 210 6444730 - 6444230
Fax : 210 6444739
E-mail : info@genelabs.gr
Web Site : http://genelabs.gr

Περιγραφή:
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Η Εταιρεία Γονιδιωματική-Genelabs ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χώρο της Βιοπαθολογίας και της Μοριακής Διαγνωστικής, βασιζόμενη στα αρτιότερα διαγνωστικά μέσα που διαθέτει η σύγχρονη βιοτεχνολογία.

Τα Εργαστήρια της Γονιδιωματικής-Genelabs είναι εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας σε όλο το διαγνωστικό φάσμα της ερευνητικής και κλινικής διαγνωστικής, προκειμένου να διασφαλιστεί η επεξεργασία και ταυτοποίηση κάθε είδους βιολογικού υλικού και η εξαγωγή διαγνωστικών αποτελεσμάτων σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας. Το Εργαστήριο, εκτός από το ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων που παρέχει στους τομείς της Αιματολογίας, Βιοχημείας, Μικροβιολογίας, Ανοσολογιας και Ορμονολογικού ελέγχου, εξειδικεύεται στους τομείς της Μοριακής Διαγνωστικής, της Κυτταρικής και Μοριακής Βιολογίας.

Στο διαγνωστικό κέντρο Genelabs όλες οι εξετάσεις έλεγχονται ποιοτικά από εξωτερικό και ποιοιτικό έλεγχο απο οργανισμούς στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό. Παράλληλα, το διαγνωστικό κέντρο Genelabs έχει λάβει πιστοποιοτικό ποιότητας ISO.

Όλες οι εξετάσεις του κέντρου μας διέρχονται από επισταμένο εσωτερικό και εξωτερικό ποιοτικό έλεγχο απο κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού.



request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner