Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Κατηγορία : ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ
Διεύθυνση : ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6Α
TK : 15343
Περιοχή : ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 210 6085320 ΚΙΝ. 6932409469
Fax :
E-mail : gtriacare@gmail.com
Web Site : http://psychotherapy-counselling.gr

Περιγραφή:
ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ

· Ατομική & Ομαδική Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία

· Συμβουλευτική Γονέων

· Συμβουλευτική Σχέσεων

· Συμβουλευτική Εξαρτήσεων

· Συμβουλευτική σε Άτομα με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας / Άνοια

· Συμβουλευτική σε Φροντιστές Ατόμων με Νευρολογικές Παθήσεις

· Θεραπεία μέσω Τέχνης

· Επαγγελματικός Προσανατολισμός

. Ψυχόδραμα παιδιών & ενηλίκων


ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Γεωργία Τριανταφύλλου
Κλινική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια
Integrative Psychotherapeutic Counselling
MSc Foundations in Clinical Psychology

Επιστημονική Συνεργάτης Ναυτικού Νοσοκομείου
Νευρολογική Κλινική Πειραιά

Χαλανδρίου 6Α, Αγία Παρασκευή, 153 43
Τηλ: +30 210 6085 320
+30 6932 409 469
www.soulcare.gr
gtriacare@gmail.com

Η κα Γεωργία Τριανταφύλλου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 30/10/1975. Σπούδασε Ψυχολογία (DiplomainPsychology), Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία & Δεξιότητες Συμβουλευτικής, ArtTherapies (Παιγνιοθεραπεία, Δραματοθεραπεία και Εικαστική Τέχνη, Professional CertificateinApplicationsofArtTherapies), Συμβουλευτική Σχέσεων, Συμβουλευτική των Εξαρτήσεων (Advanced Professional Certificatein Counselling theAlcohol&DrugDependentClient- level 7, Master), από το Αναγνωρισμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο EDEXCEL U.K, καθώς επίσης και Εφηβική Υγεία – Ψυχολογία και Συμπεριφορά του Εφήβου, Ψυχαναλυτική Διαδικασία: Θεωρητικές Εννοιες και Πρακτική Εφαρμογή, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Ανάπτυξη και Συντονισμό Ομάδων Εκπαίδευσης Γονέων, Διαχείριση Χωρισμού - Διαζυγίου Γονέων, Σχολικό Εκφοβισμό, Ψυχογηριατρική, Διαχείριση Συναισθηματικού και Ψυχικού Τραύματος, Εγκληματολογική Ψυχολογία, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διεξάγει Τεστ Ενηλίκων, το Αθηνά Τεστ για Διάγνωση Μαθησιακών Δυσκολιών σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών και έχει παρακολουθήσει ειδικό σεμινάριο για το PECS (Σύστημα Επικοινωνίας μέσω ανταλλαγής Εικόνων

Μετεκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική και Προσωποκεντρική Προσέγγιση αποκτώντας τον τίτλο Advanced Professional Diploma in Integrative Psychotherapeutic Counselling (level 7), Master, από το EDEXCEL U.K και και κατέχει MScFoundationsinClinicalPsychology από το Πανεπιστήμιο της Ουαλλίας (UniversityofWales). Η πρακτική της έγινε στο Ναυτικό Νοσοκομείο, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δρομοκαϊτειο, στο κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με ειδικές ανάγκες Χλόη και στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ακτιος.
Εχει παρακολουθήσει επίσης το ετήσιο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο στην Κλινική Ψυχοπαθολογία από το Ε.Π.Ι.Ψ.Υ και την Α Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών - Αιγινητείου Νοσοκομείου. Επίσης, είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια στη μέθοδο EMDR από το Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας.
Κατέχει πτυχίο στον τομέα των Οικονομικών από Ελληνικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα & Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) από αναγνωρισμένο Γαλλικό Πανεπιστήμιο.

Η κα Τριανταφύλλου είναι Επιστημονική Συνεργάτης του Ναυτικού Νοσοκομείου, στη Νευρολογική Κλινική και υπεύθυνη του Κέντρου Μνήμης Πειραιά. Εργάζεται με διάφορες κλινικές ομάδες αποκτώντας εμπειρία σε πολλούς τομείς. Συγκεκριμένα, με ενήλικες με μακροχρόνια / βραχυχρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας, με άτομα με Πολλαπλή σκλήρυνση, Φροντιστές, Καρκινοπαθείς, άτομα με Διαταραχές Μνήμης-Ανοια, Α.Ε.Ε., με Ατυπες Νευραλγίες-Κεφαλαλγία-Ημικρανία, με Γεν. Αχγ. Διαταραχές, με Νόσο Parkinson, Επιληψία, ΜετατραυματικόStress, Εγκεφαλικά Επεισόδια, Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κλπ.
Έχει λάβει μέρος σε συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω σε ποικίλα θέματα, όπως Συμβουλευτική - Σχολή Γονέων, Συμβουλευτική στην Τρίτη Ηλικία, Διαχείριση Αγχους, Διεκδικητικότητα, Συναισθηματική Νοημόσυνη, Αποτελεσματική Επικοινωνία, Δεξιότητες Ομαδικής Εργασίας, Επιλογή Προσωπικού & Τεχνικές Συνέντευξης, TimeManagement, η Επικοινωνία στη Ζωή και στην Εργασία, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητα, Γνωστική Συμπεριφοριστική Θεραπεία για άτομα με άγχος υγείας, Γνωστική-Συμπεριφοριστική Θεραπεία της Κατάθλιψης και του Άγχους, Αποκατάσταση ανθρώπων με ψυχιατρικά προβλήματα, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Διαχείριση και Επικοινωνία με Ανοϊκούς Ασθενείς- Φροντιστές, Νευροψυχιατρικά συμπτώματα στην άνοια και αντιμετώπιση των διαταραχών συμπεριφοράς των ανοϊκών ασθενών, κ.α. Είναι μέλος της Ελληνικής & της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Ανοιας.




περισσότερες πληροφορίες περισσότερες πληροφορίες
request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner