Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
SMARTEST ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ
Κατηγορία : ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
Διεύθυνση : Λ.ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 18 (2ος ΟΡΟΦΟΣ)
TK : 17455
Περιοχή : ΑΛΙΜΟΣ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 210 9680010
Fax :
E-mail : jennyprogaki@hotmail.com
Web Site : http://www.smartest.gr

Περιγραφή:
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Η Smartgroup δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της ευεξίας διαγράφοντας ήδη μια πορεία 10 ετών.

Οι καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής των ανθρώπων οδήγησαν την εταιρεία στην ανάπτυξη διεθνώς αναγνωρισμένων και καινοτόμων υπηρεσιών ευεξίας. Οι υπηρεσίες αυτές καλύπτουν τις προσωπικές ανάγκες των ανθρώπων να ζουν, να ενεργούν και να δραστηριοποιούνται καθημερινά μέσα από την αρμονική ισορροπία της καλής λειτουργίας του οργανισμού και του σώματός τους. Η εταιρεία κατορθώνει να ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες μέτρησης και ενεργοποίησης του μεταβολισμού, άσκησης και ελέγχου των τροφών που επηρεάζουν τον οργανισμό. Τέτοιες υπηρεσίες είναι το smartest, το metabolism, το metanalysis και το lipanalysis.

Το smartest αποτελεί το σημαντικότερο σταθμό στην πορεία των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Smartgroup. Βασισμένο στις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας για τον έλεγχο της τροφικής δυσανεξίας, η εταιρεία έφερε στην Ελλάδα για το σκοπο αυτό το αυθεντικό τεστ. Η τροφική δυσανεξία αποτελεί πλέον ένα από τα σοβαρά προβλήματα των ανεπτυγμένων κοινωνιών με ιδιαίτερα αυξητική τάση κάθε χρόνο. Η ανάγκη για «ισορροπία» του οργανισμού με βάση τις τροφές που καταναλώνει ο σύγχρονος άνθρωπος, αποτέλεσε το εφαλτήριο για την εισαγωγή και ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος, του S.R.S. (Smartest Reliability System). Το S.R.S. αναλύει κάθε ανθρώπινο οργανισμό ξεχωριστά και προτείνει την ολοκληρωμένη λύση για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού και την «ισορροπία» της λειτουργίας του σώματος με βάση τις διαφορετικές κατηγορίες τροφών.

Με τη φιλοσοφία αυτή δημιουργήθηκαν τα πρώτα κέντρα smartest στον Άλιμο και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ένας νέος τρόπος ζωής, η πραγματική ευεξία του σώματος και του οργανισμού είναι η πρωτοποριακή εναλλακτική πρόταση του smartest απέναντι στις υπερβολικές στερήσεις που προτείνονται καθημερινά στο σύγχρονο άνθρωπο.

Με άξονα την εμπιστοσύνη και μέσο την τεχνολογία, το smartest έχει στόχο να υλοποιήσει το όραμά του και να εκπληρώσει την αποστολή του…

- MADE FOR ME - ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ
- SMARTEST - ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ
- METANALYSIS - LIPANALYSIS - ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ


ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ :

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΓΛΥΦΑΔΑ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΚΑΛΑΜΑΚΙ











request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner