Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΜΕΡΟΠΗ
Κατηγορία : ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ
Διεύθυνση : ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ ΔΑΒΑΚΗ 22
TK : 14341
Περιοχή : ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 6974878142
Fax :
E-mail : meropisar@hotmail.com
Web Site : http://iatrio.gr/ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΜΕΡ

Περιγραφή:
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΣΠΟΥΔΕΣ:
Πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος της υπ’αριθμ.10259/2007 άδειας άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου από τη Νομαρχία Αθηνών.
Έχει ολοκληρώσει τον κύκλο εκπαίδευσης στην Γνωσιακή- Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο- ΕΚΠΑ.
Παρακολούθησε το ετήσιο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας ενός έτους ¨Κλινική Ψυχοπαθολογία¨στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.
Eπιπλέον έχει παρακολουθήσει ένα έτος της εκπαίδευσης στη Συστημική Θεωρία και Πράξη ΕΕΣΣΚΕΨΟ (Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Σκέψης Και Ψυχοθεραπείας Οικογένειας).

ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:
Έχει αποκτήσει κλινική εμπειρία δουλεύοντας σε οικοτροφείο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές, στη ψυχιατρική κλινική Σισμανογλείου Νοσοκομείου καθώς και στη ψυχιατρική κλινική Αιγινητείου Νοσοκομείου με συμμετοχή στις δραστηριότητες τόσο των εξωτερικών ιατρείων όσο και του τμήματος βραχείας νοσηλείας.

ΕΡΓΑΣΙΑ:
Επίσης από το 2009 εργάζεται ως ψυχολόγος και ως μόνιμο προσωπικό στο ψυχιατρικό τμήμα του κεντρικού ιατρείου Αθηνών ΕΛ.ΑΣ και από από το 2011 εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
Εθελόντρια στο σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων και Ιατρών Αθηνών) για την υποστήριξη ασθενών με καρκίνο
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Γνωσιακή Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία είναι μια δομημένη, βραχεία και προσανατολισμέμη στο παρόν ψυχοθεραπεία με στόχο την επίλυση των τρεχόντων προβλημάτων, την αναγνώριση και την τροποποιήση του δυσλειτουργικού τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς με πιο λειτουργικό . Παράλληλα έχει προφυλακτική δράση έφοσον εφοδιάζει το άτομο με τεχνικές –στρατηγικές ώστε να μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά παρόμοιες δύσκολες ενδεχόμενες καταστάσεις στο μέλλον.
Αποτελεί τη θεραπεία πρώτης επιλογής, για πληθώρα ψυχικών και ψυχοσωματικών νοσημάτων όπως κατάθλιψη, δυσθυμική διαταραχή, αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές πρόσληψης τροφής , σωματόμορφες διαταραχές,κλπ.




request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner