Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ - ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Κατηγορία : ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ
Διεύθυνση : ΠΑΡΑΣΧΟΥ 98-100, (2 ΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ)
TK : 11475
Περιοχή : ΓΚΥΖΗ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 6974104402
Fax :
E-mail : bmavromatis@gmail.com
Web Site : http://iatrio.gr/maurommatis_vasileios

Περιγραφή:
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΓΚΥΖΗ - ΑΤΤΙΚΗ

Η Ομοιοπαθητική είναι μία εναλλακτική θεραπευτική τέχνη, φυσική, χωρίς παρενέργειες (λόγω τής μεγάλης αραίωσης των ομοιοπαθητικών φαρμάκων) και φιλική προς τον άνθρωπο. Βασίζεται σε συγκεκριμένους, αναλλοίωτους θεραπευτικούς νόμους. Στην Ομοιοπαθητική κάθε ασθενής αποτελεί μία ξεχωριστή και μοναδική οντότητα, επομένως και για κάθε αρρώστια απαιτείται διαφορετική και εξατομικευμένη θεραπεία, προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες τού κάθε ασθενή.

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι ασφαλή επειδή παρασκευάζονται αποκλειστικά από φυσικές ουσίες, ενισχύουν τον οργανισμό και έχουν βαθιά και αυξημένη θεραπευτική δράση. (Βλ. Ομοιοπαθητική: Η διαχρονική ολιστική θεραπευτική τέχνη των ελλήνων κλασικών ιατροφιλοσόφων.)

Η Υγιεινή Διατροφή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο τής υγείας. Η αρχαία φράση «ό,τι τρως είσαι» μας δίνει και τον ορισμό τής υγιεινής διατροφής. Επομένως καμμία θεραπεία δεν μπορεί να είναι άμεση και οριστική, αν εμείς τροφοδοτούμε τον οργανισμό μας με λάθος τροφές, με κακή ποιότητα τροφών, με λάθος συνδυασμούς, τρώμε με λάθος τρόπο και σε λάθος στιγμές. Οι μύθοι τής σύγρονης παραπληροφόρησης στο θέμα τής σωστής διατροφής μας οδηγούν σε διαιτολογικές ακρότητες, που τις πληρώνουμε με τη βλάβη τής υγείας μας.

Η Βοτανολογία είναι μία πανάρχαια και ασφαλής μέθοδος θεραπείας για πολλές ασθένειες. Η ανθρώπινη αντίληψη απ΄ τα πανάρχαια χρόνια και σε όλους τους μεγάλους πολιτισμούς έχει ανακαλύψει τις σπουδαίες θεραπευτικές δυνάμεις, που υπάρχουν στο φυτικό βασίλειο, οι οποίες μπορούν να θεραπεύσουν με ασφαλή τρόπο πολλές παθολογικές καταστάσεις. Τα βότανα είναι μία πολλή ήπια, σίγουρη και αποτελεσματική θεραπευτική επιλογή για τα μικρά παιδιά και για τους ενήλικες.

Οι παραπάνω φυσικές θεραπευτικές μέθοδοι μπορούν να συνδυαστούν και να επιφέρουν γρήγορα, άμεσα και σπουδαία θεραπευτικά αποτελέσματα σε όλων των ειδών τις ασθένειες, όσες βέβαια είναι ιάσιμες. Η επιλογή είναι δική σας...

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Ο κ. Μαυρομμάτης σπούδασε πέντε χρόνια στο Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασικής Ομοιοπαθητικής στην Αθήνα και τέσσερα χρόνια Φυσικοπαθητική στη Δίοδο-Unistudies με τη συνεργασία τούκολεγίου τής Αγγλίας Warnborough. Ασχολείται επαγγελματικά και με τη yoga, την οποία είχε γνωρίσει ως μέσο χαλάρωσης, από όταν ήταν ακόμη αθλητής. Τελείωσε τη σχολή Yoga Works και τη μεθοδολογία anusara yoga και ασχολείται με τη διδασκαλία της yoga επαγγελματικά.

ΑΡΘΡΑ :

Η σύγχρονη βιομηχανία τού καρκίνου

Τα πραγματικά αίτια τού καρκίνου

Καρκίνος: Η ύστατη προσπάθεια τού οργανισμού για επιβίωση!

"Είναι" και "Σώμα"

Φαρμακοβιομηχανίες: Η παγκόσμια απειλή

"Ασθένεια"... Ο μοναδικός δρόμος για την ίαση και την υγεία

Ομοιοπαθητική: Η διαχρονική ολιστική θεραπευτική τέχνη των Ελλήνων κλασικών ιατροφιλοσόφων

Σύγχρονη χημική ιατρική εναντίον αρχαίας κλασικής ολιστικής ιατρικής

Από την απάτη τής γρίπης των πτηνών, στην απάτη τής γρίπης των χοίρων

H γρίπη τού ψεύδους και ο χορός των δισεκατομμυρίων...

Eμβόλιο για τον καρκίνο τού τραχήλου τής μήτρας: Ο Δούρειος Ίππος τής ανθρώπινης υγείας

Η συνωμοσία τού Ήλιου

Γεννιόμαστε αγνοί - πεθαίνουμε τρελοί

"Προληπτικοί-θεραπευτικοί" ακρωτηριασμοί

Εμβολίαζε και μή ερεύνα












request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner