Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΕΥ ΖΕΙΝ (ΛΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ)
Κατηγορία : ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Διεύθυνση : ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΝΙΚΗΣ 13
TK : 54623
Περιοχή : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νομός : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο : 2310 224965 ΚΙΝ. 6975857998
Fax :
E-mail : info@eyzein.gr
Web Site : http://eyzein.gr

Περιγραφή:
ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το κέντρο Γιόγκα Ευ ζειν είναι το πρώτο κέντρο Yoga που ιδρύθηκε και λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη, από το Σεπτέµβρη του 1973, από τη κα Σοφία Χατζηπαναγιώτου.

Το πρώτο σύστημα yoga που εφαρμόστηκε ήταν η Hatha Yoga πάνω στις τεχνικές του Β.Κ.S Iyengar, προσωπικού δασκάλου της κας Χατζηπαναγιώτου. Σύντομα, προστέθηκαν τεχνικές εξισορρόπησης της Vanda Scaravelli, αναπνευστικές τεχνικές pranayama του Desikashar, τεχνικές Σούφι, αλλά και η Astangha Yoga. Μετά από χρόνια εμπειρίας η κα Χατζηπαναγιώτου ίδρυσε την Ελληνική Yoga του κύκλου και του σταυρού.

Σήμερα, στο κέντρο Yoga Eυ ζειν, διδάσκονται όλες οι παραπάνω τεχνικές προσαρμοσμένες στις προσωπικές ανάγκες του ασκούμενου. Τα αποτελέσματα της σύνθεσης αυτών των τεχνικών δίνουν ένα εξισορροπημένο πρόγραμμα που οδηγεί στην αυτογνωσία και αυτοθεραπεία. Στόχος του κέντρου Yoga Ευ ζειν στη Θεσσαλονίκη είναι η εναλλακτική προσέγγιση στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Συνδυάζοντας τις ολοκληρωμένες θεραπευτικές τεχνικές yoga µε εφαρμογές κλασικής και εναλλακτικής αισθητικής, λειτουργεί σαν κέντρο αυτογνωσίας και αυτοΐασης.

Παράλληλα, το κέντρο Yoga Ευ ζειν προωθεί τη δηµιουργική έκφραση και δραστηριότητα, µέσα από εναλλακτικές διακοπές - σεµινάρια, συνεργασία µε οικολογικούς και πολιτιστικούς φορείς και συχνές εξορµήσεις στη φύση.

Η ίδια η κα Χατζηπαναγιώτου αρθρογραφεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά που ασχολούνται µε την Υoga, ενώ, παράλληλα, λαµβάνει µέρος σε σεµινάρια και συνέδρια που διοργανώνονται σε διάφορες χώρες.

Οι χώροι του Ευ ζείν.



Οι χώροι του Ευ Ζείν είναι στις πιο όμορφες τοποθεσίες της πόλης με προσανατολισμό την θάλασσα και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα της Θεσσαλονίκης. Επιλέχτηκαν όχι μόνο για την ιστορία και αισθητική τους, αλλά και γιατί είναι στα καλύτερα αεριζόμενα σημεία της πόλης, με ευάερες και ευήλιες αίθουσες, που στην γιόγκα είναι απαραίτητο για να δεσμεύουμε περισσότερο οξυγόνο και ενέργεια κατά την διάρκεια των τεχνικών.

Η πολύτιμη εμπειρία 40 χρόνων όπως αντανακλάται στην ιδιαίτερη μεθοδολογία της σχολής σε συνδυασμό με τους υψηλής αισθητικής χώρους και την θετική ενέργεια που αυτοί αποπνέουν, βοηθούν στην ταχύτερη εξοικείωση και ενσωμάτωση του ασκούμενου στη μεθοδολογία και τη φιλοσοφία της Γιόγκα.

2ο ΚΕΝΤΡΟ:
Διεύθυνση: Θ. Σοφούλη 72Β , ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
TK: 54655
Τηλ: 2310 415211

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα - Παρασκευή : 8:30 - 13:30 16:00 - 21:00
Σαβ: 8:30 - 13:00


ΠΑΡΟΧΕΣ :
- Βιοενεργειακό Μασάζ
- Tai-massage
- Shiatsu
- Ρεικι
- Rejuvance
- Αρωματοθεραπεία
- Κλασσική Αισθητική
- Εναλλακτική Αισθητική
- Εναέριος χορός
- Βελονισμός

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ YOGA

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΣΑΖ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK





request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner