Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΑΕΝΑΗ ΡΟΗ - ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΕΛΕΝΗ
Κατηγορία : ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Διεύθυνση : ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 17
TK : 11742
Περιοχή : ΚΟΥΚΑΚΙ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 210 5544171 ΚΙΝ. 6975129900
Fax :
E-mail : info@aenairoi.gr
Web Site : http://www.aenairoi.com/

Περιγραφή:
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΑΤΤΙΚΗ

Στο Κέντρο Ολιστικών Θεραπειών Αέναη Ροή δημιουργήσαμε με πολύ αγάπη, ένα μεγάλο κύκλο ατομικών υπηρεσιών ενεργειακής διάγνωσης, θεραπείας, ευεξίας & ομορφιάς, καθώς και ομαδικά σεμινάρια θεραπευτικού τομέα.
Η Ολιστική Θεραπεία απευθύνεται σε όσους χρειάζονται συμπληρωματική βοήθεια για να απαλύνουν τον πόνο. Μέσα από τις υπηρεσίες μας ανακαλύπτουμε την αιτία δημιουργίας του πόνου και απαλύνουμε τα συμπτώματα που ήδη υπάρχουν, ώστε ο άνθρωπος να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής του και την καθημερινότητα του πολυεπίπεδα.
Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά:
Άγχος, αϋπνίες, κρίσεις πανικού, φοβίες, μυοσκελετικούς & μετατραυματικούς πόνους, αυχενικό, ψυχοσωματικές διαταραχές



ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ, ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΕΥΕΞΙΑΣ & ΟΜΟΡΦΙΑΣ

- Ενεργειακή Διαγνωστική Ατοµική Συνεδρία (ΕΔΑΣ)
Εξειδικευµένη υπηρεσία µέσα από την οποία, έχουµε την δυνατότητα να δούµε την λειτουργία των Ενεργειακών Κέντρων και να εντοπίσουµε τυχόν δυσαρµονίες και µπλοκαρίσµατα, πριν αυτά εκδηλωθούν στο φυσικό µας σώµα.

- Αυροφωτογράφιση
Αύρα αποκαλείται η προσωπική µας ενέργεια, η ζωτική µας δύναµη και αντικατοπτρίζει όλα τα επίπεδα της ύπαρξης µας (πνευµατικό, συναισθηµατικό, υλικό). Μέσα από την σωστή ερµηνεία των χρωµάτων της αύρας, παίρνετε πληροφορίες για τα βήµατα που χρειάζεται να κάνετε, ώστε να αυξήσετε τη συνειδητότητα σας και να βελτιώσετε τη ζωή σας.

- Βιοθεραπεία
Η πρώτη θεραπευτική αγωγή που εφάρμοσε και συνεχίζει να εφαρμόζει ο άνθρωπος. Η μετάγγιση ζώσας μορφής ενέργεια (Βιοενέργεια), σέβεται την ακεραιότητα του οργανισμού και λειτουργεί, μόνη της ή συμπληρωματικά με άλλες θεραπείες, με πολύ καλά αποτελέσματα. Ενδείκνυται για ρευματικούς πόνους, οσφυαλγία, προεμμηνορυσιακό σύνδρομο, ημικρανίες, σπαστική κολίτιδα κα.

- Χρωµοβελονισµός – Light Beamer Pen
Θεραπευτική τεχνική που βασίζεται στις αρχές και τη φιλοσοφία του Βελονισµού και της Χρωµατοθεραπείας. Ενεργοποιεί συγκεκριµένα βελονιστικά σηµεία µε τη χρήση έγχρωµου φωτός. Έχει πολύ καλά αποτελέσµατα σε µια σειρά διαταραχών σωµατικού, συναισθηµατικού και νοητικού επιπέδου όπως: κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, άγχος, stress, πονοκεφάλους, συναισθηµατικούς και σωµατικούς πόνους κα.

- Ρεφλεξολογία
Εναλλακτική θεραπευτική µέθοδος που ασχολείται µε τα αντανακλαστικά θεραπευτικά σηµεία του σώµατος. Με την κατάλληλη τεχνική, ενεργοποιείται ο µηχανισµός αυτοίασης που διαθέτουµε µε εξαιρετικά αποτελέσµατα στην αντιµετώπιση µυοσκελετικών και ορµονολογικών ζητηµάτων, ηπατικών δυσλειτουργιών, αλλεργιών και δυσαρµονιών του πεπτικού.

- Αγιουρβεδικό Μασάζ
Αναζωογονεί ,τονώνει και ξεκουράζει το σώµα ενώ παράλληλα, προσφέρει βαθιά αίσθηση ευεξίας, συναισθηµατικής γαλήνης και πνευµατικής διαύγειας . Συµβάλει στην εξάλειψη του stress, στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίµατος, ενδυναµώνει το ανοσοποιητικό και ανακουφίζει από πονοκεφάλους, ηµικρανίες και µυοσκελετικά προβλήµατα.

- Rejuvance
Απαλό αλλά αποτελεσµατικό άγγιγµα αντιγήρανσης που αναζωογονεί και φρεσκάρει το πρόσωπο, ενώ συγχρόνως παρέχει µια ολική χαλάρωση στο σώµα καθώς και την αίσθηση µιας έντονης ευφορίας που συνδέεται µε την καλή υγεία.

- Μασάζ κεφαλής – αυχένα – ώμων (30 Λεπτά)
Η απόλυτη ανακούφιση express από τα βάρη της καθημερινότητας



ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Οι ομάδες προσωπικής ανάπτυξης έχουν στόχο να σας βοηθήσουν στα προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία γίνονται όλο και περισσότερα, όλο και πιεστικότερα. Θα μάθετε καινούργιους τρόπους να διαχειρίζεστε τη ζωή σας και να είστε πιο ευτυχισμένοι.

Σεμινάρια Ρέικι
Ρέικι σημαίνει « Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια». Είναι μια πανάρχαια θεραπευτική τέχνη που την χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες, οι Αιγύπτιοι και άλλοι προηγμένοι πολιτισμοί. Πρόκειται για ένα ολιστικό θεραπευτικό σύστημα που δημιουργεί πνευματική, συναισθηματική και σωματική αρμονία. Διεγείρει την ικανότητα αυτοίασης του οργανισμού και παράλληλα καθαρίζει και εξισορροπεί τα Ενεργειακά Κέντρα μέσα από τη διαδικασία της αποτοξίνωσης. Ιδανικό για όλες τις ασθένειες που συνδέονται με το άγχος. Στην Αέναη Ροή προσφέρονται σεμινάρια εκπαίδευσης Ρέικι 1ου, 2ου, και 3ου Βαθμού.

Ομάδες Τάι Τσι (Σαολίν Ρόου Τσουάν)
Στην Αέναη Ροή διδάσκεται Τάι Τσι στην αυθεντική παραδοσιακή του μορφή, Σαολίν Ρόου Τσουάν (μαλακή γροθιά). Το Σαολίν Ρόου Τσουάν είναι μια αρχαία σοφή τεχνική, που αποτελείται από μια σειρά κινήσεων και ασκήσεων. Μέσω αυτών μπορούμε να αυξήσουμε τη ροή ενέργειας στο σώμα μας, η οποία μας βοηθάει να χαλαρώνουμε, να είμαστε πιο υγιείς ψυχικά και πιο συνειδητοί στις πράξεις μας.


ΔΕΧΕΤΑΙ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 11:00 ΜΕ 20:00 ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
















request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner