Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
PRANIC HEALING LIGHT - ΑΝΤΑ ΜΑΝΩΛΑ
Κατηγορία : ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Διεύθυνση : ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 59
TK : 11141
Περιοχή : ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 210 2023213 ΚΙΝ. 6977347916
Fax :
E-mail : PranicHealingLight@gmail.com
Web Site : http://pranichealinglight.gr/

Περιγραφή:
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ - ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Pranic Healing Light έχει ως αποκλειστικό στόχο την διάδοση της αγάπης, της γλυκύτητας και της γαλήνης, που έρχονται μέσα από την θεραπεία. Η φιλοσοφία μας είναι βασισμένη στα ιδεώδη του Grand Master Choa Kok Sui, στην αγάπη, στην φροντίδα, στην προσοχή και στον σεβασμό στην ανθρώπινη Ψυχή και στην Eνέργεια. Δίνουμε έμφαση στην σωστή διδασκαλία και στην σωστή εκπαίδευση των θεραπευτών μας και αυτό φαίνεται στα εκπληκτικά αποτελέσματα των συνεδριών μας.

Είμαστε ατομική επιχείρηση και όμως ο στόχος μας δεν είναι το κέρδος, αλλά η προσφορά. Δεν ψάχνουμε να βρούμε οπαδούς, ούτε αναζητάμε μέλη. Θέλουμε οι μαθητές μας να εξελίσσονται σε δυνατούς, συνειδητοποιημένους θεραπευτές που με την σειρά τους διαδίδουν την Διδασκαλία του GMCKS και προσφέρουν θεραπεία σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν.

Το Pranic Healing Light έχει ως αποκλειστικό σκοπό την συνέχιση του έργου του αγαπημένου μας Δασκάλου Grand Master Choa Kok Sui, μέσω της διάδοσης και εφαρμογής των ανεκτίμητων διδασκαλιών του.

Όραμά μας, το όραμα του Grand Master Choa Kok Sui: η δημιουργία ενός τουλάχιστον Pranic Healer σε κάθε οικογένεια!

Το Pranic Healing (πράνικ χίλινγκ) είναι μία πανίσχυρη και εξαιρετικά αποτελεσματική no-touch ενεργειακή θεραπευτική τεχνική. Διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από τις υπόλοιπες γνωστές ενεργειακές θεραπευτικές τεχνικές επειδή στην εφαρμογή του χρησιμοποιείται ευρύ φάσμα έγχρωμου πράνα που σε συνδυασμό με τις πολύ δυνατές τεχνικές του sweeping της νοσογόνου ενέργειας και της προβολής υγιούς ενέργειας στην προσβληθείσα περιοχή φέρνει εξαιρετικά, πολλές φορές θαυματουργά αποτελέσματα.

Με το pranic healing ο θεραπευτής διαπιστώνει πολύ σύντομα ότι όλοι είμαστε γεννημένοι θεραπευτές και όλοι μπορούμε να κάνουμε μικρά ή μεγάλα θαύματα!

Η Arhatic Yoga (αρχάτικ γιόγκα) είναι μία σύνθεση από 7 διαφορετικές τεχνικές Yoga, που σχεδιάστηκε από τον Δάσκαλό μας, Grand Master Choa Kok Sui (ή GMCKS ή MCKS) που συντελούν στην πνευματική ανάπτυξη του ασκούμενου. Η arhatic yoga δεν έχει να κάνει με θρησκεία, αν και βοηθάει τον ασκούμενο να ενισχύσει και να ενδυναμώσει την σύνδεσή του με τα πιστεύω του. Οι τεχνικές της Arhatic Yoga βοηθούν τον ακσούμενο να αυξήσει πολύ γρήγορα το μέγεθος του ενεργειακού του σώματος και των τσάκρα του, ενώ ταυτόχρονα απελευεθρώνεται με γρήγορο και ασφαλή τρόπο από κάθε αρνητική τάση/συναίσθημα/σκέψη/ροπή.

Pranic Healing on CBS

Introduction to Pranic Healing

ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK






request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner