Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
PHYSIOSPOT (SPECIALISED PHYSIOTHERAPY ORTHOPEDIC TREATMENTS)
Κατηγορία : ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
Διεύθυνση : ΑΔΡΙΑΝΕΙΟΥ 25
TK : 15451
Περιοχή : ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 215 5350525
Fax :
E-mail : info@physiospot.gr
Web Site : http://physiospot.gr/

Περιγραφή:
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΨΥΧΙΚΟ

Το φυσικοθεραπευτήριο Physiospot παρέχει σύγχρονες θεραπείες αποκατάστασης σε ορθοπεδικά και νευρολογικά προβλήματα με εφαρμογή μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.
Φυσικοθεραπεία - Χειροπρακτική - Βελονισμο & Εναλλακτικές θεραπείες - Υπερηχογράφημα Μυοσκελετικού Συστήματος - Αξιολόγηση Στάσης Σώματος - Πελματογράφημα.


Το Physiospot βρίσκεται σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο χώρο και παρέχει εξειδικευμένες φυσικοθεραπευτικές υπηρεσίες στον ασθενή για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών νευρολογικών και άλλων παθήσεων.

Η θεραπευτική ομάδα διαθέτει όλη την απαραίτητη εμπειρία και εκπαίδευση και ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της φυσικοθεραπείας με στόχο να προσφέρει στον ασθενή εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις. Οι σύγχρονες μέθοδοι θεραπείας και ο εξοπλισμός με μηχανήματα τελευταίας γενιάς διασφαλίζουν την καλύτερη προσέγγιση και αντιμετώπιση ασθενών με οξέα και χρόνια προβλήματα.

Για το Physiospot κάθε ασθενής αποτελεί μοναδική περίπτωση και στόχος παραμένει η πλήρης αντιμετώπιση της πάθησής του. Η θεραπευτική ομάδα παρακολουθεί και φροντίζει τον ασθενή σε όλα τα στάδια της αποκατάστασης.

Το τρίπτυχο ΠΡΟΛΗΨΗ -ΠΑΡEΜΒΑΣΗ -ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ αποτελεί τη βασική συνταγή του Physiospot για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος μέσω υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.
Υπεύθυνοι: Γεωργία Ιατρίδου Φυσικοθεραπεύτρια MSc, PhD & Μαρία Μιχαλακοπούλου Φυσικοθεραπεύτρια Master Reiki.









request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner