Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΔΟΥΦΕΞΗ ΒΕΤΤΑ
Κατηγορία : ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ - ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΙ
Διεύθυνση : ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α 17
TK : 54640
Περιοχή : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νομός : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο : 2310 844533 ΚΙΝ. 6975363360
Fax : 2310 844533
E-mail : vdoufexi@yahoo.com
Web Site : http://iatrio.gr/ΔΟΥΦΕΞΗ

Περιγραφή:
ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ - ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΟΝΝΕΚΤΙΚΑΤ - ΗΠΑ

Η Οδοντίατρος-Περιοδοντολόγος Αικατερίνη-Ελισάβετ Δουφεξή εισήχθη το 1991 με σειρά επιτυχίας «πρώτη» στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε το 1996 με Άριστα και σειρά επιτυχίας «πρώτη».

Το 1998 ολοκλήρωσε το ‘Ατυπο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Περιοδοντολογίας και Βιολογίας Εμφυτευμάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Την περίοδο 2001-2008 ειδικεύτηκε στο Πρόγραμμα Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας του Πανεπιστημίου Connecticut, USA, και παράλληλα ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στο Τμήμα Βιολογίας Στόματος και Κρανιοσκελετικής Ανάπτυξης του ίδιου Ιδρύματος. Tο 2007 της απενεμήθη το “Woman of the Year Award” από το “American Biographical Institute”.

Eίναι κάτοχος του “American Board of Periodontology” από το 2009. ‘Εχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά και ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Από το 2008 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Περιοδοντολογίας και Βιολογίας Εμφυτευμάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.



request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner