Simple Solutions
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ιατρικές Υπηρεσίες Προβολής & Επικοινωνίας
ΛΕΒΗ ΑΝΝΑ
Κατηγορία : ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ - ΠΡΟΣΘΕΤΟΛΟΓΟΙ
Διεύθυνση : ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ 38
TK : 10671
Περιοχή : ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο : 210 6896597 ΚΙΝ. 6946123730
Fax : 2106896648
E-mail : levi@prostheticdentistry.gr
Web Site : http://prostheticdentistry.gr

Περιγραφή:
ΛΕΒΗ ΑΝΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΛΟΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕ :
- ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ
- ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
- ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ
- ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ :
1991, Οδοντιατρική Σχολή του Πανμίου Αθηνών
1998, Αμερική / ειδίκευση στην Οδοντική Προσθετική - Πανμιο του Connecticut School of Dental Medicine, USA, 3 χρόνια εντατικής εκπαίδευσης απέκτησε την ειδικότητα της Προσθετολόγου& τον τίτλο του Master το 2001.
Από το 1997 Διδάσκει Ακίνητη & Κινητή Προσθετική στην κλινική συνολικής αντιμετώπισης της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανμίου Αθηνών.
1998-2001 εργάστηκε ως clinical instructor στο Πανμιο Connecticut, USA, όπου δίδασκε Προσθετική στους προπτυχιακούς φοιτητές, στα πλαίσια του μεταπτυχιακού της προγράμματος.
Συνεργάζεται ως Προσθετολόγος με κλινικούς ογκολόγους, ακτινοθεραπευτές & γναθοχειρουργούς από δημόσια & ιδιωτικά γενικά νοσοκομεία απ’ όλη τη χώρα για την αντιμετώπιση του ογκολογικού ασθενούς, πριν-κατά τη διάρκεια & μετά την ακτινο/χημειοθεραπεία.
Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε Ελληνικά- Αμερικανικά επιστημονικά περιοδικά, συμμετάσχει & παρουσιάσει εργασίες σε επιστημονικά συνέδρια
Μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Ακίνητης Προσθετικής, Αμερικανικού Κολλεγίου Προσθετολόγων & άλλων επιστημονικών εταιρειών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ :
Ασχολείται ενεργά με την κλινική έρευνα σχετικά με τα οδοντικά εμφυτεύματα στα πλαίσια της διδακτορικής της διατριβής, καθώς και με τα οδοντιατρικά κεραμικά υλικά.
Στο ιατρείο της, όπου εργάζεται συνεχώς από το 2001, ασχολείται με την Αισθητική & Επανορθωτική Οδοντιατρική & τα Οδοντικά Οστεοενσωματούμενα Εμφυτεύματα.
Έχει εκτεταμένη εμπειρία στις οδοντικές προσθετικές αποκαταστάσεις & συστήματα οδοντικών εμφυτευμάτων δίνοντας πάντα έμφαση στην αποκατάσταση της αισθητικής& της λειτουργικότητάς τους.
Η προσθετική οδοντιατρική που είναι το αντικείμενο της εργασίας της συμπεριλαμβάνει λεύκανση, όψεις ρητίνης, bonding (οδοντική ανάπλαση), όψεις πορσελάνης, κεραμικά ένθετα, επένθετα, στεφάνες, γέφυρες, μερικές & ολικές οδοντοστοιχίες, επένθετες οδοντοστοιχίες, οδοντικά εμφυτεύματα, καθώς επίσης και προσθετική μετά από ατυχήματα που προκαλούν μεγάλες βλάβες στο στόμα και τα δόντια.
Είναι εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση συνδρόμων δυσλειτουργίας της Κροταφογναθικής Διάρθρωσης& στην Γναθοπροσωπική Προσθετική, που περιλαμβάνει την προσθετική αποκατάσταση των ελλειμμάτων που προκύπτουν μετά από χειρουργικές επεμβάσεις για την θεραπεία όγκων στην περιοχή του στόματος & του προσώπου.



request Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά >>
Εκτύπωση >> Εντοπισμός στο Google Map >>
banner