loading page

Εκτελούνται οι εργασίες
Παρακαλούμε περιμένετε
Simple Solutions Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
e-index.gr
certcom.gr
banner
banner
banner
banner
banner

Μοιράσου το στο Facebook

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ό,τι χρειάζεστε για το αγαπημένο σας hobby

Goji Berry Bio 60tabs

image

To goji berry, είναι ένα μικρό οβάλ μούρο με φωτεινό κόκκινο χρώμα. Είναι πολύ δημοφιλής στην Ασία για τις εξαιρετικές ιδιότητες που περιέχονται στην ρίζα, φλοιός και φρούτα goji. Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική ,το goji συμβάλει στην μακροζωία, την ενίσχυση της φυσικής άμυνας, θρέφει το ήπαρ και τα νεφρά ...

 


Στη Δύση, το ενδιαφέρον για τον καρπό αυτό είναι ολοένα και πιο αυξανόμενος , ιδιαίτερα για την υψηλή περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά, ενώ αποτελεί αντικείμενο πολλών επιστημονικών ερευνών για τη μελέτη των εντυπωσιακών ιδιοτήτων του.


•  Οι πολυφαινόλες, οι χρωστικές ουσίες και τα καροτενοειδή (β-καροτένιο, λουτεΐνη, ζεαξανθίνη ...) που περιέχονται στο φρούτο, του επιτρέπουν να αγωνιστεί ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για τη γήρανση των κυττάρων , Όλα αυτές οι ιδιότητες καθιστούν μια εξαιρετικό αντιγηραντικό συμπλήρωμα διατροφής.
• Το Goji Berry, συγκεντρώνει ένα σύνολό πλούσιων και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών: βιταμίνες (A, B, C), ανόργανα άλατα, απαραίτητα λιπαρά οξέα ... τα οποία του επιτρέπουν να ενεργεί ευνοϊκά για τη γενική ευημερία του οργανισμού. Εξυψώνει το μυαλό δρα στην αύξηση  της διάθεσης, φέρνει τη δύναμη και την τόνωση . Επιπλέον, διεγείρει ενεργά το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει τους αεραγωγούς. Και τέλος, αυτό το υπέροχο μούρο  βοηθά το συκώτι και τα νεφρά σας.

Προέλευση: Ασία


Συστατικά
6 δισκία: Οργανικά Goji εκχύλισμα φρούτων (Lycium barbarum) (1200 mg), βιολογική ζάχαρη, οργανικό ηλιέλαιο, διοξείδιο του πυριτίου, αιθέριο έλαιο από βιολογικό γλυκό πορτοκάλι (Citrus sinensis) (36 mg)


Οδηγίες χρήσης
4-6 δισκία την ημέρα (μασώμενα)

Κατηγορία : Βιολογικά προϊόντα
Διατίθεται από :
Τιμή : € 8.50
Κωδικός : 321
 
 
banner