loading page

Εκτελούνται οι εργασίες
Παρακαλούμε περιμένετε
Simple Solutions Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
e-index.gr
certcom.gr
banner
banner
banner
banner
banner

Μοιράσου το στο Facebook

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελαχιστοποίηση
Ό,τι χρειάζεστε για το αγαπημένο σας hobby

G-SLIM - φυσικό αδυνάτισμα με γλυκομανάνη

image

Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά το αδυνάτισμα μέσω καταστολής της όρεξης.
Το σημείο G του αδυνατίσματος!Stop στην πείνα. Stop στη λαιμαργία.
Συστατικά: Γλυκομανάνη konjac (από ρίζες του Ιαπωνέζικου φυτού konjac [Amorphophallus Κonjac]), πικολινικό χρώμιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, ζελατίνη.Το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη, μαγιά, ζάχαρη, γλουτένη.Περιεχόμενο: 120 κάψουλες.Δοσολογία: 5 κάψουλες ημερησίως (2 κάψουλες το πρωί, 1 το μεσημέρι και 2 κάψουλες το βράδυ) κατά προτίμηση μια ώρα πριν από κάθε γεύμα μαζί με άφθονο νερό.Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ.
Το G-Slim είναι ένα προϊόν αδυνατίσματος με διπλή δράση, που περιέχει γλυκομανάνη από το Ιαπωνικό φυτό Konjac και πικολινικό χρώμιο. Η γλυκομανάνη konjac χρησιμοποιείται σε παραδοσιακά τρόφιμα στην Ασία εδώ και αιώνες, ενώ πρόσφατα είναι πολύ δημοφιλήςσαν αδυνατιστικό.Η γλυκομανάνη konjac είναι μια πλούσια πηγή ινών, η οποία διογκώνεται μέχρι 200 φορές μέσα στο στομάχι και δίνει έτσι την αίσθηση του κορεσμού. Με αυτό το "μηχανισμό" μειώνει την όρεξη με αποτέλεσμα τη μειωμένη λήψη θερμίδων. Η γλυκομανάνη konjac βελτιώνει επίσης τη λειτουργία του εντέρου.Το χρώμιο καταπολεμά αποτελεσματικά την επιθυμία για γλυκά. Όπως έχει αποδειχθεί το χρώμιο μειώνει το ποσοστό της επιβλαβούς (κακής) χοληστερόλης (LDL) στο αίμα, ενώ παίζει ουσιαστικό ρόλο στο μεταβολισμό της ζάχαρης και είναι απαραίτητο για τη συγκέντρωση της ινσουλίνης στον ιστό.
Τι είναι η γλυκομανάνη;
Η γλυκομανάνη είναι ένας υδροδιαλυτός πολυσακχαρίτης με μικρή θερμιδική αξία, ενώ παράλληλα πρόκειται για μα φυτική ίνα την οποία ο ανθρώπινος οργανισμός είναι εξαιρετικά δύσκολο να χωνέψει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αποβάλλεται από το σώμα μέσω των εντέρων, έχοντας όμως εν τω μεταξύ ενεργοποιήσει τη σωστή τους λειτουργία.Η γλυκομανάνη απορροφά τις τοξικές ουσίες που παράγονται κατά τη διάρκεια της πέψης και της αποβολής των τροφών. Δεσμεύει το τοξικό υλικό και το αποβάλλει προτού να μπορέσει να απορροφηθεί.Δεδομένου ότι η έλλειψη φυτικών ινών στη διατροφή είναι βασικότερη αιτία για την ανάπτυξη γαστροεντερικών διαταραχών, είναι ευκόλως κατανοητό ότι η γλυκομανάνη βοηθά σημαντικά στην αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων.Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η γλυκομανάνη λειτουργεί σαν φυσικό καθαρτικό κι έχει βοηθήσει άτομα με χρόνια προβλήματα δυσκοιλιότητας να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα.Δεν είναι τυχαίο που γυναίκες και άνδρες σε πολλές ασιατικές περιοχές, αποδίδουν τη λεπτή σιλουέτα τους στη γλυκομανάνη, που λαμβάνουν καθημερινά μέσω της διατροφής τους.
Γλυκομανάνη και αδυνάτισμαΗ γλυκομανάνη ανήκει στην κατηγορία των υδατοδιαλυτών διαιτητικών ινών, δηλαδή ανήκει στα πρεβιοτικά (φυτικές ίνες) και προσφέρει ευεργετικά και άμεσα αποτελέσματα στην οχύρωση της υγείας του πεπτικού συστήματος.Οι φυτικές αυτές ίνες, όταν καταναλώνονται με νερό, διογκώνονται έως και 200 φορές. Η διόγκωσή τους στο στομάχι του ανθρώπου δίνει πρόωρα την αίσθηση του κορεσμού, με αποτέλεσμα το άτομο να μη χρειάζεται, αλλά ούτε και να μπορεί να καταναλώσει υπερβολική τροφή.Επιπλέον, η γλυκομανάνη μαλακώνει το περιεχόμενο του εντέρου κι ενισχύει την κινητικότητά του, αποτρέποντας την απορρόφηση του λίπους. Τέλος, βοηθά στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και φέρνει ισορροπία στην εντερική χλωρίδα.Οι δυο αυτές ιδιότητες της γλυκομανάνης, δηλαδή: φυσικό καθαρτικό και διογκούμενη ίνα, την καθιστούν ιδανική γι' αυτούς που επιθυμούν, είτε να διατηρήσουν το βάρος τους, είτε να επαναφέρουν το βάρος τους σε φυσιολογικά επίπεδα, με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς παρενέργειες και προβλήματα εθισμού.


Κατηγορία : Βιολογικά προϊόντα
Διατίθεται από :
Τιμή : € 28.00
Κωδικός : 144
 
 
banner